Novice

Imamo dobre novice: DOSTOP.si je nazaj z vsebino za mlade!

Po daljšem odmoru se na DOSTOP.si vračajo sveže novice!

V zadnjih dneh ste lahko opazili, da so se na našem mladinskem portalu DOSTOP.si začele pojavljati sveže vsebine. Prvič po mesecu januarju, ko je bila zaradi vladnega posega v sredstva študentskega organiziranja Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) primorana s težkim srcem skleniti, da v obstoječi obliki uredništvo več ne more delovati in zagotavljati aktualnih vsebin.

A DOSTOP.si ni nikoli zares odšel. Lahko rečemo, da si je privoščil daljši počitek. V tem obdobju je naša vsebina, ki je že bila objavljena, prejemala precej ogledov. In ob novem študijskem letu, novem upanju, da se počasi vračamo v “stare tirnice”, omogočila manjši ekipi, da nadaljuje zgodbo, ki se je začela že leta 2008.

mediji, mladinski spletni portal, ŠOUM, Študentska organizacija Univerze v Mariboru, DOSTOP.si
Kmalu nas boste na Štukovih dogodkih spet videli v naši običajni opremi – s fotoaparatom in kamero v roki.

Urška, Sara, Nejc in Patrik bomo skrbeli, da boste na DOSTOP.si lahko brali sveže informacije iz študentskega, dijaškega in mladinskega sveta. Poskrbeli bomo za vpoglede v mladinske dogodke, zabave, športne prireditve, vpoglede na fakultete in druge aktualne vsebine, ki se dotikajo mladih. Veseli smo, da smo nazaj in upamo, da bomo kmalu lahko v ekipo pozdravili še koga.

Za pobude smo odprti, veseli bomo tudi vaših idej in informacij, ki jim morda drugi mediji ne posvečajo toliko pozornosti. To je bilo vselej vodilo našega medija. Še največ pa nam pomeni, da ostajate naši zvesti bralci in se vsakodnevno vračate k nam po sveže informacije.

Se beremo ?

Uredništvo DOSTOP.si
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button