Življenjski slog

Kaj v resnici pomeni, ko sanjamo, da nas partner vara?

Strokovnjak za sanje in dobro počutje je razkril, kaj v resnici pomeni, če ste sanjali o tem, da ima vaš partner afero.

Ni skrivnost, da smo v zadnjih nekaj mesecih, v teh negotovih časih, vsi imeli čuden spanec in nenavadne sanje. Nekateri so morda imeli bolj nenavadne sanje kot drugi. Vendar ne moremo mimo občutka, da obstajajo takšne, ki jih številni nenehno doživljamo.

Številni ljudje se za pomoč obrnejo na Google, da bi odkrili, kaj v resnici pomenijo njihove sanje. Okoli 2400 oseb na mesec po spletu išče razlago nočnih mor v katerih jih je partner prevaral. Če ste kdaj sanjali te sanje in ste se spraševali, če vam podzavest skuša kaj povedati, potem berite naprej. Strokovnjaki imajo odgovor.

Lee Chambers, strokovnjak za sanje in svetovalec za dobro počutje, pojasnjuje pomen sanj v katerih vas partner vara. “Vaše lastno čustveno ravnovesje je morda izginilo in je lahko znak, da se počutite negotovo, zaskrbljeno ali razočarano. Tovrstno čustveno stanje najpogosteje nastane, če so vas v prejšnji zvezi prevarali. To je lahko tudi znak, da v zvezi trenutno ne izpolnjujete svojih spolnih potreb,” pravi Chambers.

K temu dodaja: “Trenutno smo v edinstveni situaciji, katere vzrok je potrebno iskati v pandemiji. Zato imamo več takšnih sanj, kot pa smo jih imeli v normalnih razmerah.”

Najbolj iskane razlage sanj

Hiše

Hiše lahko predstavljajo vas. Pri čemer pa je vsaka soba simbol različnih vidikov vašega življenja, čustev in osebnosti. Če je hiša v slabem stanju, lahko to simbolizira, da morate posodobiti svojo garderobo.

Kače

Kače v sanjah nimajo vedno negativnega pomena. Najpogosteje pa so razlagane kot simbol zdravja in zdravljenja.

Izpadanje zob

To so običajne sanje, ki imajo lahko različne pomene. Vse od tega da ste pod stresom do tega, da v spanju škrtate z zobmi.

Šola

Sanje o šoli lahko odražajo vaše delovne izkušnje, poudarjajo tesnobe in dosežke pri učenju.

Dojenčki

Dojenčki predstavljajo nedolžnost in nove začetke. Zato so lahko simbol nečesa nedolžnega ali čistega v vas samih.

 

 DOSTOP.si (vir)
 Pixabay

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button