Življenjski slog

Kako lahko spremeniš okus svoje sperme?

Če načrtuješ pomembno noč in bi rad svoje male borce spravil na boljši okus, da (svoji) dami polepšaš trenutek, se morda odpovej kavi in raje pojej kakšen ananas. Tako pravi znanost.

Večina ve, da ananas spremeni okus sperme. Če pa še ne veš – sperma ima bolj sladek okus, če moški nekaj ur pred ejakulacijo zaužije ananas. Gre za resnico ali mit? Lahko kako drugače vplivaš na okus? Ali enako velja tudi za ženske spolne organe? Odgovori na ta vprašanja ti bodo zagotovo koristili  naslednjič, ko se poslužiš oralnega seksa.

Vse, kar gre noter, pride ven

Dilemo je razčistil dr. Jamil Abdur-Rahman, ginekolog in porodničar. Pojasnil je, da to, kar damo v telo, vpliva na vse telesne tekočine. Vse, kar zaužijemo, gre namreč v prebavo, kjer se izločijo voda in hranila, ki se absorbirajo v kri. To, kar je v krvi, pa se nato filtrira v vse druge telesne tekočine. Povedano krajše: vse, kar zaužijemo, vpliva na okus vseh telesnih tekočin, med katere pri moških spada seveda tudi sperma.

Nekatera živila bodo zaradi kemikalij, ki jih vsebujejo, imela na okus večji vpliv kot druga. Velike količine kave, čebule, česna ali alkohola lahko dajo spermi zato še dodatno grenki priokus. Bolj sladka hrana, kot je sadje (med drugim tudi ananas) pa lahko povzroči, da bo sperma bolj sladka.

okus sperme, kaj vpliva na okus sperme, okus vagine, seks, oralni seks, bj, ananas, ananas in sperma, telo, ejakulacija, ph, kislost, grenek okus sperme, grenka sperma, sladka sperma, sladek okus sperme, kako spremeniti okus sperme, kako spremeniti okus vagine,
Seveda lahko vse znanstvene ugotovitve preizkusiš tudi iz prve “roke”.

Ne gre za sladico, ampak za telo z naravnim okusom

Treba pa si je zapomniti, da imajo tako spermiji kot vagina svoje biološke funkcije, zaradi katerih imata določen naraven okus. Oba imata določeno stopnjo kislosti – različni pH. Če nisi bil pozoren pri kemiji, pH je merilo za to, kako je snov kisla ali alkalna. Vagina ima višjega, kar pomeni, da je bolj kisla in med moško ejakulacijo uniči večino spermijev. Zato ima sperma naravno grenkast okus- s svojim nižjem pH-jem, kar pomeni, da je bolj alkalna, spermije ščiti, da se lahko “priborijo” skozi vagino in oplodijo jajčece.

Ne skrbi torej, če ima tvoja sperma grenak okus, gre za nekaj naravnega, kar kvečjemu nakazuje na to, da si zdrav. Seveda pa lahko, če imaš redno partnerico, poskusita, kako kakšna hrana vpliva na vajina telesa. Poigrata se lahko tudi v drugi smeri, čeprav je na okus vagine težje vplivati. Toda nič ni narobe z malo eksperimentiranja.

 

DOSTOP.si / MK
Pexels, Unsplash

Sorodni članki

Back to top button