Življenjski slog

Kim Kardashian West najavila, da se njen resničnostni šov zaključuje

Dolgoletni televizijski resničnostni šov o družini Kardashian se bliža koncu.

“S potrtimi srci smo kot družina sprejeli težko odločitev, da se poslovimo od V koraku z družino Kardashians,” je na Twitterju napisala Kim Kardashian West.


Oddaja poteka že 14 let in je v 20 sezonah ustvarila svetovne megazvezde. Seveda govorimo o Kim, njenih bratih in sestrah, starših, partnerjih in otrocih. Zadnja sezona, 21., bo na sporedu v začetku leta 2021.

Kim se je zahvalila “tisočim posameznikom in podjetjem”, ki sodelujejo v programu, in dodala: “Tako neverjetno sem hvaležna vsem, ki so v zadnjih neverjetnih 14 letih gledali in podpirali mene ter mojo družino.”

“Ta oddaja nas se naredila takšne kot smo. Večno bom hvaležna vsem, ki so imeli vlogo pri oblikovanju naših karier in spreminjanju naših življenj,” je nadaljevala.

Potem ko se je naznanilo, da se resničnostni šov V koraku z družino Kardashians zaključuje, je Kimina sestra in soigralka Khloe Kardashian tvitnila: “Čustva so danes preplavljena … spremembe so težke, a včasih potrebne.”

Od neznancev so megazvezd

Večina članov družine Kardashian je bila leta 2007, ko se je pričel resničnostni šov, širšemu občinstvu neznanih. Kim se je pojavila v nekaj delih epizode resničnostnega šova njene prijateljice Paris Hilton. Robert, njen oče, pa je bil znan po tem, da je branil OJ Simpsona, ko so mu sodili za umor.

Prve oddaje so se osredotočale predvsem na življenje Kim in njenih sester Kourtney ter Khloe. Zraven so bili vključeni tudi njihovi takratni partnerji: Scott Disick – Kourtneyin bivši fant, Kris Humphries – Kimin bivši mož in Lamar Odom – Khloein bivši mož.

Kljub temu, da so oddajo kritizirali, da znane ljudi dela še bolj znane, je oddaja uživala visoko gledanost. Prejela je ogromno različnih nagrad in je ena izmed najbolje gledanih oddaj E! programa.

Kim je postala ena najslavnejših žensk na svetu. 39-letnica ima na stotine milijonov sledilcev na socialnih omrežjih uspešen posel v svetu mode. Leta 2014 se je poročila z reperjem Kanyejem Westom, s katerim ima štiri otroke. Njihovo skupno premoženje znaša več kot milijardo dolarjev. Nedavno je spregovorila o moževih težavah z duševnim zdravjem, ki nekako sovpadajo z njegovo kandidaturo za predsednika ZDA.

 

 DOSTOP.si (vir)
Twitter Kim Kardashian West

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button