Življenjski slog

Doggy za kozoroge in lotos za bike. Kateri seks položaj pa je popoln zate?

Ne glede na to, ali si astrološki skeptik ali predan vernik v zvezde, kot del večine verjetno ne moreš reči, da branje horoskopa nikoli ni zabavno. Kaj pa horoskop pravi o seks položajih? Kateri je pravi zate?

Radi beremo horoskop, da izvemo, kaj nas čaka. In če verjameš vanjo ali ne – astrologija je zabavna. Pa tudi seks je zabaven. Zakaj ne bi obojega kar združili? Kateri je tisti seks položaj, ki ti ga kozmos priporoča glede na pozicijo vesolja v trenutku, ko si prišel na svet? Nikoli ne veš – seks bo morda tako dober, da boš videl zvezde.

Oven: obrnjena kavbojka

Kot prvo znamenje horoskopa je oven tisto kul, uporniško dekle, ki si ji zmeraj želel biti podoben. In edino smiselno za to direktno ognjeno znamenje je to, da ima stvari pod nadzorom. In tukaj nastopi položaj obrnjena kavbojka oz. reverse cowgirl. Pri njem je ženska obrnjena stran od partnerja in se z njim lahko počuti povezano, a hkrati neodvisno.

Bik: lotos

To zemeljsko znamenje, ki mu vlada Venera, se osredotoča na čutnost, a se ne boji biti malce umazano. Pri položaju lotosa naj moški sedi s prekrižanimi nogami, ženska pa se mu usede v naročje in ga objame z nogami. Ta položaj omogoča ogromno intimnosti, ki jo bik v spalnici obožuje.

seks

Dvojčka: stoječ položaj

Dvojčki imajo radi, ko stvari ostajajo zanimive. In ker je to zračno astrološko znamenje rado v gibanju, je seks stoje odličen zanje. V stoječem položaju pa se seveda da preizkusiti nešteto položajev – izbira je vajina.

Rak: žlička

Rak je ljubeče in občutljivo znamenje, a ima tudi poredno plat. Zato je priporočen seks v žlički – ležanje na boku in penetracija od zadaj. Ta je v položaju žličke lahko zelo globoka in čutna, partner pa ima v njej dostop do vseh rakovih erogenih con.

Lev: na vrhu in z vibratorjem

Smo pričakovali kaj drugega? Samozavestni levi najbolj uživajo, ko so v središču vsega – zato je smiselno, da so na vrhu. Tako bodo lahko dominantni, z uporabo vibratorja pa bodo prepričani, da je njihovo telo zares popolnoma čaščeno.

seks

Devica: položaj mostu

Device so velike oboževalke praktičnosti, znane pa so tudi po tem, da občasno malce podivjajo. V položaju mostu se ženska z dvignjenimi boki uleže na hrbet, partner pa poklekne in jo penetrira. Hiter orgazem je zagotovljen.

Tehtnica: misijonar

Četudi najbolj klasičen, je misijonarski položaj v resnici premalo cenjen. Tehtnice so znane kot spogledljivo in romantično znamenje, zato je tako oseben položaj zanje popoln. Popestrijo pa ga seveda lahko z umazanim govorjenjem ali seksi igračkami.

Škorpijon: noge na ramenih

Škorpijoni so skrivnostni in verjetno najbolj strastni ljubimci v horoskopu. Položaj z nogami na ramenih je zelo podoben misijonarskemu, z razliko, da so noge ženske na ramenih partnerja, kar poskrbi za še globljo penetracijo.

seks, perilo

Strelec: head over heels

Strelci so znani po svoji pustolovski naravi, zato jim bo dobro delo malce popestritve. Moški naj poklekne in dvigne ženskin trup tako, da se njena meča naslanjajo na njegova ramena. Če v to vključita še lisice, bo položaj toliko bolj vroč.

Kozorog: doggy z vibratorjem

Praktičen kozorog je preprost in ne potrebuje nobene navlake. S vključitvijo uporabe vibratorja v klasičnega doggyja bo brez ovinkarjenja hitro poskrbljeno za orgazem. Kozorogi namreč neradi zavlačujejo – in prej, kot se konča prva runda, prej se lahko začne druga.

seks, seks igračka

Vodnar: speedbump

Položaj speedbump bi lahko opisali kot doggy za lene. Pri njem ženska namreč leži na trebuhu, pod boki ima blazino, moški pa jo penetrira kot pri doggyju. Svobodomiselnemu vodnarju ta položaj omogoča nekaj dodatne popestritve z vlečenjem za lase in analno igro.

Ribi: pod tušem

Seks pod tušem je fantastična izbira za to kreativno vodno znamenje. Ker so ribe večkrat zasanjane, jim pobeg iz vsakdanje spalnice omogoča fantaziranje in uresničevanje divjih idej.

DOSTOP.si / SV
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button