Življenjski slog

Seks igračke za začetnike: tega nikakor ne smeš zamuditi

Želiš začeti z raziskovanjem in preizkušanjem seks igračk pa ne veš kje začeti? Preveri nekaj predlogov igračk, ki so primerne za začetnike, hkrati pa niso predrage.

1 Vibrator za klitoris

Stimulator klitorisa je odlična izbira za začetnike na področju seks igračk. Zaradi svoje velikosti in oblike se lepo prilega v roko in je izjemno preprost (ter vsestranski) za uporabo.

Stimulatorje najdeš v različnih oblikah, nekateri so majhni in okrogli, nekateri so manjše verzije velikih vibratorjev … Običajno pa vsi zelo praktično pašejo v prav vsak žep in torbico.

2 Obroček za penis

Obročki za penise so narejeni za močnejše in daljše erekcije. Čeprav vsakomur morda niso pisani na kožo, z vibracijami med seksom poleg objemanja penisa poskrbijo tudi za hkratno stimulacijo spodnjega dela penisa in klitorisa.

3 Rabbit vibrator

Vibratorji posebne oblike, vibratorji rabbit, skrbijo za dvojno stimulacijo – hkrati stimulirajo klitoris in notranjost nožnice, in so tako popolni za začetnike.

igračke, spolne igračke, seks, seks igračke za začetnike, vibrator za klitoris, stimulator klitorisa, masturbator, jajčka, sesalnik za prsi, prsi, nipple sucker, lubrikant,
Osnovne seks igračke lahko kupiš tudi v kompletih za pare. Zveni zabavno!

4 Jajčka masturbator

Jajčka masturbatorji so izjemno priljubljena izbira med moškimi. Cenovno so zelo ugodni, s svojo mehko silikonsko notranjostjo pa poskrbijo za odlično stimulacijo penisa, podobno taki, ki bi jo sicer ustvarila človeška roka. So pa tudi izredno preprosti za čiščenje.

5 Analni čepki

Prvi poskusi eksperimentiranja z analo so lahko strašljivi, izbira primernega analnega čepka pa lahko poskrbi, da bo prva izkušnja zabavna in prijetna. Pri izbiranju bodi pozoren/na, da izbereš manjšo velikost, primerno za začetnike, in nikakor ne pozabi na uporabo lubrikanta.

6 Vibrator

Med vibratorji lahko izbiraš med nešteto vrstami in oblikami. Lahko izbereš masažni vibrator, realističen vibrator, ki bo izgledal kot resničen penis, vibrator G točke ali preprosto – star dober “navaden” vibrator. Izberi na podlagi lastnih želja in preferenc glede velikosti ter izgleda.

igračke, spolne igračke, seks, seks igračke za začetnike, vibrator za klitoris, stimulator klitorisa, masturbator, jajčka, sesalnik za prsi, prsi, nipple sucker, lubrikant,
Vibratorje najdemo v različnih velikostih, oblikah in barvah.

7 Sesalnik za prsi

Sesalniki za prsi oz. nipple suckerji so odličen spolni dodatek, ki lahko popestri predigro ali nastopi kot del eksperimenta, kako doživeti orgazem z izključno stimulacijo prsnih bradavičk. Z uporabo boš stimuliral/a izredno občutljivo erogeno cono in pripravil/a teren za igro naprej.

8 Lubrikant

Kjer so seks igračke, naj bo tudi lubrikant. Ta ti bo pomagal tako pri uporabi igračk, kot tudi pri običajni penetraciji.

9 Analne ali vaginalne kroglice

Še ena zanimiva igračka, ki se ti (vama) ponuja, pa so analne in vaginalne kroglice. Kot pove že ime, ene služijo analni, druge pa vaginalni stimulaciji.

Najdeš jih v različnih velikostih, z vaginalnimi pa lahko treniraš tudi mišice medeničnega dna. Tako pri analnih kot tudi pri vaginalnih kroglicah pa ne pozabi na uporabo lubrikanta.

DOSTOP.si / SV
Unsplash, Pexels

Sorodni članki

Back to top button