Zabava

Katere seks igračke popolnoma ustrezajo tvojemu astrološkemu znaku?

Epidemija COVID-19 je na človeštvu pustila mnogo posledic. Medtem ko so nekatere dejavnosti zamrle, so druge zacvetele. Prodaja seks igračk je dosegla rekordne vrednosti. Čeprav se stvari počasi vračajo na stare tire, pa zanimanje za igračke še kar ne pojenja. Preveri, katera je popolna seks igračka zate glede na zodiakalni znak, v katerem si rojen.

Industrija seks igračk je v času med letoma 2020 in 2021 doživela 32,9 % rast. Ko smo ostali doma, smo se pač morali nekako zaposliti. In očitno nam je bilo doživeto všeč, saj se trendi prodaje še kar ne umirjajo.

Počasi si tako priznavamo, da seks v vseh oblikah predstavlja eno izmed tehnik skrbi zase. Masturbacija ima številne pozitivne učinke: spodbuja proizvodnjo kisika, izboljšuje kognitivnine funkcije in razpoloženje, deluje pa tudi kot naravno sredstvo proti bolečinam. Igračk pa seveda ne uporabljamo nujno samo sami.

Ponudba na trgu je tako bogata, da včasih sploh ne veš, kaj bi preizkusila. Preveri, katere seks igračke so najprimernejše zate (ali za tvojega partnerja) glede na tvoje znamenje horoskopa.

Oven (21. marec – 19. april): analni čepki

Kot ognjeno znamenje si strastna in živahna. Rada imaš tveganja in preizkušanje novih stvari. Kje pa je preizkušanje novih stvari zabavneje kot na oddelku za seks igrače? Analni čep je popolna igračka, ki te bo zagotovo navdušila.

Bik (20. april – 20. maj): igračke za sesanje klitorisa

Ceniš intimnost in fizični dotik, zato potrebuješ igračko, ki zna biti tako čutna kot spolna izkušnja v dvoje. Igračke za sesanje klitorisa (ang. sucker) posnemajo občutek oralnega seksa in so nežnejše ter zapeljivejše od vibratorjev. Tako so popolne za zanesljivega in prizemljenega bika.

 Seks, igračke, Svet užitka, horoskop, masturbacija, zodiakalni znak, analni čepki, rabbit, sucker, užitek, vzburjenje, dildo, vibrator
Suckerji so v industrijo seks igrač prinesli odličen približek oralnemu seksu.

Dvojček (21. maj – 21. junij): rabbit vibrator

Tvoja radovedna narava in želja po učenju pomeni, da potrebuješ igračo, ki vsebuje vsega po malem. Rabbit vibratorji združujejo običajni vibrator in vibrator za G točko – kot nalašč za užitke dvojčkov, ki si želijo vse.

Rak (22. junij – 22. julij): stekleni dildo

Kot zasanjano vodno znamenje si sočutna, razumevajoča in romantična. Tako si popolna partnerka. Ko si samska, pa moraš vso ljubezen nameniti sebi. Stekleni dildo je s svojo gladkostjo in uglajenostjo popolna igrača za zadovoljitev tvojih spolnih želja.

 Seks, igračke, Svet užitka, horoskop, masturbacija, zodiakalni znak, analni čepki, rabbit, sucker, užitek, vzburjenje, dildo, vibrator
Stekleni dildoti so zaradi stekla prav posebnih oblik, prinašajo pa tudi posebne občutke.

Lev (23. julij – 22. avgust): vibrator in stimulator G točke

Vlada ti sonce, kar pomeni, da si samozavestna in dominantna. Ali greš do konca ali pa se zadeve sploh ne lotiš. Ker imaš rada kontrolo, je zate popolna kombinacija vibratorja in stimulatorja G točke.

Devica (23. avgust – 22. september): masažni vibrator

Device so organizirane in učinkovite, kar pomeni, da potrebujejo igračo, ki ponuja visokokakovosten užitek v kratkem času. Tako so masažni vibratorji za praktične device kot nalašč, saj ponujajo intenzivne vibracije in poskrbijo za hitro vzburjenje.

Tehtnica (23. september – 22. oktober): vibrator s kovinskim premazom

Kot znamenje, ki mu vlada Venera, boginja lepote, ljubezni in užitka, ceniš lepe stvari. Glamurozni vibrator s kovinskim sijajem je vizualno krasen, hkrati pa ponuja pot do intenzivnih in intimnih občutkov, ki jih potrebuješ za zadovoljstvo in uspeh.

Škorpijon (23. oktober – 21. november): rabbit in vibrator

Kot škorpijonka si nepozabna in dramatična neodvisna ženska. Pod vsem tem pa skrivaš tudi čustveno plat. Zato potrebuješ igračo, ki lahko zadovolji vse dimenzije tvoje osebnosti. Tako je popolna kombinacija rabbit vibratorja in navadnega vibratorja – med njima lahko izbereš glede na počutje. Morda kdaj kar oba?

 Seks, igračke, Svet užitka, horoskop, masturbacija, zodiakalni znak, analni čepki, rabbit, sucker, užitek, vzburjenje, dildo, vibrator
Če ne veš katero igračko izbrati – izberi vse!

Strelec (22. november – 21. december): zbirka več igrač

Kot strelka si ognjevita, pustolovska in drzna. Zato potrebuješ zbirko različnih igrač, ki ti bodo omogočale, da slediš svojim trenutnim instinktom. Ker ne maraš rutine, so odprte možnosti must have.

Kozorog (21. december – 20. januar): dildo

Pod vodstvom Saturna si ambiciozna in disciplinirana. Si pa tudi neodvisna, praktična in realistična. Tako bo tvojo ciljno usmerjeno naravo pritegnil klasičen in eleganten dildo.

Vodnar (21. januar – 18. februar): suvajoči vibrator

Si popolnoma edinstvena oseba, ki je ekscentrična in nepredvidljiva. Zato potrebuješ igračko, ki je vse prej kot vsakdanja. Suvajoči vibratorji so vibratorji, ki se v tebi dejansko premikajo in posnemajo gibe penetracije.

Ribi (19. februar – 20. marec): vaginalne kroglice

Kot morska deklica zodiaka si intuitivna, zvesta in skrbna. Si tudi globoko čustvena in sočutna. Zato je zate popolna igračka, ki združuje spolni užitek in čustveno ugodje. Z vaginalnimi kroglicami boš lahko delala Keglove vaje in trenirala svoje medenično dno. Poleg praktičnega vidika pa uporaba kroglic omogoča tudi odlične spolne užitke.

 Seks, igračke, Svet užitka, horoskop, masturbacija, zodiakalni znak, analni čepki, rabbit, sucker, užitek, vzburjenje, dildo, vibrator
Vaginalne kroglice imajo mnogo funkcij, nosiš pa jih lahko kadarkoli čez dan.

In ne pozabi… december prihaja

Omenjene seks igračke so zgolj predlogi – seveda lahko preizkusiš tudi igračke, ki jih nisi našel ob svojem horoskopskem znaku. Ker pa prihaja veseli praznični december, pa morda razmisli tudi o nakupu kakšnega posebnega adventnega koledarja. Naj bodo prazniki nagajivi.

DOSTOP.si / SV
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button