Kultura

Ljubitelje filma vabi 8. Kinotripov filmski klub

Obožuješ filme? Ti je kino fajn? Uživaš v pogovorih o različnih filmskih svetovih? Te zanima, kakšna je priprava čisto pravega mednarodnega filmskega festivala? Potem iščejo prav tebe za 8. Kinotripov filmski klub. Za udeležbo ni potrebno predznanje, samo veliko zanimanja in volje.

Kaj se dogaja v filmskem klubu?

Člani gledajo filme, o njih razpravljajo in jih izbirajo za program 8. mednarodnega filmskega festivala Kinotrip – mladi za mlade, ki bo potekal med 19. in 21. oktobrom 2023. Poleg filmskega programa boste skupaj zasnovali tudi ostalo spremljevalno dogajanje z uvodi in pogovori z domačimi in tujimi filmskimi gosti. V filmskem klubu ne boste snemali filmov.

Kdaj in kje se bo sestajal filmski klub?

Klub bo potekal vsak dan od 3. do 14. julija, predvidoma med 11. in 16. uro (brez vikenda), v Kinodvoru na Kolodvorski 13 v Ljubljani. Srečanja se bodo nadaljevala tudi v septembru in oktobru, predvidoma enkrat tedensko, vse do festivala.

Prijavijo se lahko mladi med 15. in 18. letom oziroma dijaki in dijakinje srednjih šol, ki imajo radi film in kino.

Za prijavo izpolni prijavnico – tukaj – in jo vrni na e-naslov: ziva.jurancic@kinodvor.org najkasneje do 19. junija. Za vse dodatne informacije so ti z veseljem na voljo na telefonski številki 030 614 243 ali preko e-pošte ziva.jurancic@kinodvor.org.

Mlad.si
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button