Glasba

Magnifico z rekordno prodajo vstopnic za spletni božični koncert

Magnifico v petek pripravlja tradicionalni božični koncert, ki bo letos potekal iz studia Dom svobode in na spletu. Iz Magnificove ekipe so sporočili, da je prodaja rekordna, občinstvo prihaja iz več kot desetih držav, pred ekrani pa bo veliko več ljudi, kot bi jih lahko bilo v ljubljanskih Stožicah.

Magnificovi božični koncerti ponavadi polnijo velike dvorane, med drugim je tri leta zapored 25. decembra napolnil Areno Stožice. Letos pa postavlja rekorde v prodaji prvega tradicionalnega božičnega koncerta na spletu. Trend trenutnega števila prodanih vstopnic kaže, da si bo letošnji koncert v udobju doma ogledala veliko večja množica, kot bi sicer lahko bila prisotna v največji dvorani v Sloveniji.

Koncert bo drugačen od tistih, ki so jih Magnificovi navdušenci vajeni, ko množice pod odrom plešejo in prepevajo. Magnifico bo prvič na stežaj odprl vrata v studio Dom Svobode in poskrbel za romantičen božični večer. Kot posebni dodatek večera bo občinstvu na voljo še dodaten glasbeni dogodek. Po končanem koncertu se bo Magnifico prelevil v mojstra za mešalno mizo, kjer DJ MGNF stavi na kitsch-romantic-disko set.

“Zame in za ekipo je ta koncert eksperiment in z navdušenjem spremljam odzive. To dela naše početje smiselno,” je Magnificova ekipa povzela glasbenikove besede.

Vstopnice so seveda še na voljo, in sicer na entrio.si. Cene se gibljejo od 12,90 evra so 25,00 evrov.

 

 STA
arhiv DOSTOP.si
ikona snemalec Magnifico Official

Sorodni članki

Back to top button