Šport

Maribor se bo zpet (z)migal

BODIFIT v nedeljo, 15. septembra 2019 vabi na nekaj ur brezplačnih vadb, ki se bodo odvijale kar v samem središču Maribora. Primerne so za vse – tako za tiste, ki se z vadbo že ukvarjajo, kot za tiste, ki bi se z aktualnimi vodenimi vadbami šele želeli spoznati.

BODIFIT je organizacija, ki s tem dogodkom začenja jubilejno 20. obletnico. V tem času je zrasla v največjo organizacijo v Sloveniji, ki se ukvarja z rekreacijo, fitnesom, vodenimi vadbami, pilatesom in izobraževanjem strokovnega kadra.

Naslednjo nedeljo se Mariboru obeta že drugi BODIFIT Švic fest. Gre za popolnoma brezplačen dogodek, kjer mednarodno priznani strokovnjaki iz Slovenije in tujine vodijo 4 različne, trenutno popularne vadbene zvrsti.

Švic fest 2019, BODIFIT, Program, vadbe, VADBA, REKREACIJA, MARIBOR,
Vadbe so namenjene vsakomur.

BODIFIT® Švic fest se bo v nedeljo, 15. septembra od 9. do 13. ure zgodil na osrednjem mariborskem trgu, Trgu Leona Štuklja. Je brezplačen za vse, le prijaviti se je treba preko spletne strani.

“Lansko leto je bil na dogodek res dober odziv,” pravi Marko Geršak, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa in predsednik BODIFIT® društva. “Čeprav so v tujini tovrstni dogodki v mestnih središčih že stalnica in se jih ljudje radi udeležujejo, nas je skrbelo, kako bo to pri nas, saj je to vsekakor novost. A se je izkazalo, da je bil strah odveč in prepričan sem, da bomo tudi letos preživeli lepo športno dopoldne v središču Maribora.”

Trendovske vadbe za vsakogar

Švic fest 2019, BODIFIT, Program, vadbe, VADBA, REKREACIJA, MARIBOR,
Vadba v skupini je velika motivacija in razlog za druženje.

Organizatorji pripravljajo 4 različne vadbe. Gre za vodene vadbe, ki so trenutno v trendu v fitnes industriji, vodili jih pa bodo BODIFIT strokovnjaki ter gosta iz Avstrije in Velike Britanije. Sam program dogodka temelji na BODIFIT programih, katerih idejni vodja je Marko Geršak.

Eno izmed vadb bo izvedel tudi mednarodni strokovnjak iz Velike Britanije – Michael King, katerega licenčne programe učijo v več kot 40 državah vsega sveta. Njemu ob boku pa bo tudi Teddy Otieno iz Kenije, seveda s slovenskimi kolegi.

Program dogodka je naslednji:

9.00 MK PILATES (Michael King)
10.00 POWER JUSTFIT (BODIFIT team)
11.00 BURN BOOTCAMP (Teddy Otieno)
12.00 FUSION BALANCE (Marko Geršak in team)

Kot rečeno, je dogodek popolnoma brezplačen, potrebna je le predhodna prijava preko spletne strani www.bodifit.net, s seboj pa potrebujete zgolj športna oblačila, vodo in brisačo.

 

 BODIFIT®
Gregor GOMBOC

Sorodni članki

Back to top button