Izobraževanje

Mednarodna konferenca: Družbena odgovornost in izzivi časa 2020

Inštitut za razvoj družbene odgovornost (IRDO) organizira 15. IRDO mednarodno znanstveno-poslovno konferenco z naslovom "Družbena odgovornost in izzivi časa 2020: Osebna in družbena odgovornost za trajnostno prihodnost".

IRDO, Inštitut za razvoj družbene odgovornosti vabi na 15. IRDO mednarodno znanstveno-poslovno konferenco z naslovom Družbena odgovornost in izzivi časa 2020: Osebna in družbena odgovornost za trajnostno prihodnost, ki bo potekala 4. in  5. junija 2020 na spletu.

Glavni namen konference je iskati povezave med človekovo odgovornostjo do družbe in do sebe za našo skupno trajnostno prihodnost. Poudarek je tokrat na delovanju posameznika, ki lahko pomembno spreminja družbo in s tem njegova aktivna participacija kjerkoli postaja gonilo prenove na svetovni ravni.

Sodelovanje na konferenci bo potekalo v duhu Agende 2030: spremenimo svet, ki vključuje 17 ciljev trajnostnega razvoja. Z izmenjavo izkušenj, teoretičnih in praktičnih, bomo udeleženci pomagali najti pravo pot do družbeno odgovornega ravnanja v družinah in v organizacijah, profitnih in neprofitnih. Za dijake in študente je udeležba brezplačna!

Prijavnico, program in ostale informacije najdete tukaj.

 

 mlad.si
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button