FotoKulskoVideoZabava

Na Štuku družabno ob družabnih igrah

Druženje na Štuku si lahko ta teden popestrimo s širokim naborom družabnih iger.

S 45 različnimi igrami, nagradno igro, prigrizki in dobro družbo so večeri družabnih iger na Štuku zagotovo najboljša izbira za krajšanje časa ob dolgih zimskih večerih.

Začetek meseca decembra napoveduje hitro bližajočo se poplavo praznovanj, zaključkov in ostale praznične evforije, ki jo radi imenujemo »veseli december«. Da pa se ne bi prehitro iztrošili, so pri Študentski organizaciji Univerze v Mariboru za nas pripravili Večere družabnih iger na Štuku. Napolnimo si baterije s kvalitetnim preživljanjem časa ob prijetni družbi, topli pijači, slastnimi prigrizki in s pestrim naborom družabnih iger.

Večeri družabnih iger potekajo od ponedeljka, 3. decembra, do četrtka, 6. decembra, med 16. in 20. uro. Na voljo je 45 različnih iger, med katerimi najdemo vsem poznane klasike, kot so Človek, ne jezi se, Monopoly, Enka in Activity. Za tiste, ki bi se radi naučili kaj novega, pa so na voljo številne manj poznane zabavne igre, kot je Secret Hitler, Dixit in Jungle Speed. Zagotovo se najde nekaj za vsako družbo. Vse kar morate storiti, je, da pridete na Štuk, izberete igro, naročite pijačo in se zabavate.

Vsak udeleženec ima možnost sodelovati tudi v nagradni igri. Z oddajo obrazca v žrebanje se potegujete za privlačne nagrade, kot so kino karte Maribox, karte za drsanje ali plavanje in praktične nagrade Cockta. Večerna druženja pa imajo tudi humanitarno noto, namreč z vsako naročeno pijačo namenite prispevek za dobrodelne namene.

Med naborom iger se najde vse od dobro poznanih klasik, do nenavadnih, zabavnih iger. |
Ob tako širokem izboru se ni enostavno odločiti. |
Ponedeljkov, uvodni večer družabnih iger je dodobra napolnil Štuk. |
Igrajo lahko skupine vseh velikosti. |

  Ponedeljkov večer je že postregel s prijetnim druženjem. Spoznavali smo zanimive družabne igre in skozi igre drug drugega, ter se pri tem neizmerno zabavali. Ni čudno, da je dolg in hladen decembrski večer prišel h koncu, kot bi mignil. Na srečo so pred nami še trije večeri družabnih iger. Glej, da jih ne izpustiš! Zabavne igre, dobra družba, pijača in prigrizki. Koliko razlogov še potrebuješ?

   

  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGVid JERČIČ
  https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780Vid JERČIČ
  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGMiha Horvat

  Oceni članek

  Hvala!

  User Rating: Be the first one !

  Sorodni članki

  Back to top button