Izobraževanje

Najboljši študent UM bo letos prejel višjo denarno nagrado

Univerza v Mariboru objavlja razpis za izbor najboljšega študenta v študijskem letu 2022/2023. Razpis je namenjen spodbujanju odličnosti in priznanju dosežkov študentov, ki so se izkazali v preteklem akademskem letu.

Poleg prestižnega naziva najboljšega študenta bo izbrani kandidat prejel tudi povišan denarni sklad kot priznanje za svoje dosežke. Denarna nagrada za najboljšega študenta znaša 1300 evrov, za drugo mesto 750 evrov in za tretje mesto 450 evrov!

Razpis je odprt za vse študente Univerze v Mariboru, ki so v študijskem letu 2022/2023 dosegli izjemne rezultate na področju študija, raziskovanja in ostalih dejavnosti, ki prispevajo k razvoju in ugledu univerze. Namen razpisa je spodbujanje motivacije in vzpodbujanje študentov k izjemnosti ter priznanje njihovega truda in nadarjenosti.

Na razpis za najboljšega študenta UM se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2022/2023 status študenta Univerze v Mariboru in so redno napredovali ter v preteklih letih študija niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru. Kandidati pa morajo poleg zgoraj omenjenih meril upoštevati tudi to, da so vpisani v:

A: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali
B: najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali
C: v študijski program II. stopnje.

Kandidat lahko pravilno izpolnjen obrazec »Prijava na razpis« in zahtevane priloge pošlje najkasneje do 14. 8. 2023, do 12. ure na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.

Celoten razpis najdeš na tej spletni strani.

UM
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button