Glasba

Najpopularnejša DJ-a na svetu prihajata na StellarBeat

Trenutno najbolj priljubljena DJ-a na svetu Dimitri Vegas & Like Mike prihajata na StellarBeat Music Festival, ki se bo odvijal med 25. in 28. junijem ob jezeru v Rogozi. Obiskovalci bodo priča neverjetnemu popotovanju, ki ga bosta DJ-a otvorila s svojim edinstvenim nastopom, ki je na noge spravil že več deset tisoč glave množice po svetu.

“Kralja Tomorrowlanda” bosta otvorila festival

Brata v zasebnem življenju in duo za mešalno mizo, Dimitri Vegas & Like Mike, bosta po neštetih nastopih na Tomorrowlandu, glavnih odrih EDC Las Vegas, EXIT festival, Electric Zoo, Creamfields na svojo spektakularno glasbeno vizualno doživetje popeljala tudi obiskovalce Stellar Arene in to na otvoritveno noč festivala.

Prvi DJ duo na svetu z nazivom #1 DJ po izboru DJ Mag, ‘Kralja Tomorrowlanda’, pionirja svetovne elektronske glasbene scene sta prejela neštete nagrade za najboljša evropska DJ-a in se dvakrat okitila z nazivom najboljših globalnih DJ-jev po mnenju oboževalcev. Brata sta do danes nanizala hit za hitom ter se večkrat udobno namestila na najvišjem mestu lestvice Billboard Dance Chart in za svoje delo prejela mnoge zlate in platinaste nagrade.

Otvoritev StellarBeat pustolovščine letos prvič v četrtek

Letošnja StellarBeat pustolovščina bo na večih odrih gostila več kot 50 DJ-jev. Stellar Areno bosta že v četrtek zatresla #1 DJ-ja na svetu, ki se jima bodo ob bok postavili številni drugi zvezdniki tuje in domače glasbene scene. Prvič bodo pred slovensko občinstvo stopili uspešen italijanski DJ Angemi in glasbeni projekt iz Berlina, VIZE.

Undetected oder se bo tresel v hitrejših in temnejših techno ritmih, vzhajajoče zvezde lokalne glasbene scene pa bodo svoj talent predstavile čez dan na plaži, kjer se bodo odvijale tudi športno-glasbene aktivnosti.

Kmalu razkrijejo še več

Tridnevni festival bo poskrbel za največje elektronsko glasbeno potovanje v Sloveniji, ki ga preprosto ni za zamuditi. Organizatorji pa obljubljajo, da kmalu razkrijejo še preostali del programa.

Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Petrol Ticket in Eventim, kot tudi preko sistema mBills. Trenutno so vstopnice še na voljo po zelo ugodni ceni, 35 EUR za vse 3 dni. Po novem pa so na voljo tudi enodnevne vstopnice in enodnevne VIP vstopnice, a v zelo omejenem številu.

 

StellarBeat Music Festival
StellarBeat Music Festival

Sorodni članki

Back to top button