Priložnosti

Naredi prvi korak in se pridruži TOPŠtudentu!

Se tudi ti ukvarjaš z vprašanjem kdo si? Če prej ne, se temu vprašanju ne moremo izogniti, ko zaključimo s šolanjem in pričnemo razmišljati o naši prihodnosti.

Razmišljanja v smeri kaj me zanima, v čem se dober in kaj bi rad počel v življenju, včasih ne prinesejo rezultatov. Končnega odgovora na to, kdo sem, ne znamo oblikovati, zato imamo občutek da tavamo v meglici. TOPŠtudent je mednarodni program, ki s širokim naborom delavnic, webinarjev in video vsebin mladim in mladim po srcu omogoča razvoj njihovega potenciala pri osebni in profesionalni rasti.

Vsaka njihova delavnica je edinstvena, saj jih vedno naredijo »po meri« udeležencev. Dodana vrednost pa se skriva v praktični naravnanosti. S pomočjo izkustvenega učenja boste lahko vso pridobljeno znanje že naslednji trenutek uporabili v vsakodnevnem življenju. Skozi svoje delovanje se povezujejo z drugimi organizacijami in skupaj ustvarjajo nove uporabne vsebine, ki posameznike ter skupine pripeljejo do samorealizacije.

Razvij svoj osebni in profesionalni potencial.

Si želiš postati del mednarodnega programa TOPŠtudent? Ali pa si pridobiti veščine trenerja/mentorja mladim in mladim po srcu? Prijavite se na Trening za TOPŠtudent trenerje mednarodne akademije TopŠtudent, ki bo potekal od 29. avgusta do 1. septembra. Mesta so omejena zato s prijavami pohitite.

Vse potrebne informacije in prijavo za trenerja lahko najdete na spletni strani topstudent.si.

 

 mlad.si
 Pexels

Sorodni članki

Back to top button