Priložnosti

Nauči se vsega o pticah na Mladinskem ornitološkem raziskovalnem taboru

Društvo za opazovanje in preučevanje ptic Slovenije mlade ornitologe vabi na prav posebno pustolovščino – konec junija se bo namreč na območju Notranjskega regijskega parka odvijal Mladinski ornitološki raziskovalni tabor »Bobnarica 2023«!

»Če želiš izpopolniti svoje znanje o pticah, se zabavati s sovrstniki in mentorji ter z njimi po taborniško preživeti teden dni ob čudovitem Cerkniškem jezeru, se moraš nedvomno udeležiti Mladinskega ornitološkega raziskovalnega tabora »Bobnarica 2023«,« povabijo v DOPPS, Društvu za opazovanje in preučevanje ptic Slovenije. Število mest je omejeno, zato ne odlašaj s prijavo.

Letos bodo v začetku poletnih počitnic skupaj z Notranjskim regijskim parkom v okviru projekta LIFE Stržen organizirali že tradicionalni mladinski tabor. Potekal bo na območju Notranjskega regijskega parka od sobote, 24. junija, do sobote, 1. julija 2023.

Na taboru bodo delovale štiri skupine, ki jih bodo vodili izkušeni mentorji – ornitologi. V skupini bodo največ štirje udeleženci, vsaka skupina pa se bo lotila raziskovanja določene teme. Udeležbo priporočajo mladim med 12. in 18. letom starosti.

Na tabor se lahko prijaviš tukaj, vse do 28. aprila 2023. Društvo za opazovanje in preučevanje ptic Slovenije bo izbrane kandidate obvestilo po elektronski pošti najkasneje do 5. maja 2023. Za več informacij pokliči na številko 051 636 224 ali piši na tilen.basle@dopps.si. Več informacij najdeš tudi tukaj.

Mlad.si
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button