Zdravje

NIJZ te vabi, da izpolniš anketo o spolnem zadovoljstvu

Vljudno vabljeni k izpolnjevanju ankete o spolnem zadovoljstvu v okviru študije, ki jo izvaja Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje ter drugimi univerzami. Cilj anketnega vprašalnika je ugotoviti spolno zadovoljstvo pri ženskah in moških v splošni populaciji ter pri parih.

Spolno nezadovoljstvo ne vpliva samo na posameznika, ampak tudi na družbo. Predstavlja vse večji javnozdravstveni problem, negativno vpliva na spolno obnašanje pri ženskah in moških, vodi do manjšega samospoštovanja in manjšega vzajemnega zadovoljstva med partnerji ter nestabilnosti v zvezi. Zmanjšano spolno zadovoljstvo je povezano z nastajanjem spolnih težav, npr. težave z orgazmom pri ženskah ter zgodnje ejakulacije in erektilne motnje pri moških.

Spletni anketni vprašalnik je dostopen na tej povezavi, vprašanja pa se nanašajo na spolno interakcijo s partnerjem/ico v zadnjem letu. Izpolnjevanje anketnega vprašalnika, ki je popolnoma varen, anonimen in prostovoljen, traja le nekaj minut (pribl. šest). Podatki raziskave bodo služili izključno namenu izdelave projektnega dela.

Cilj anketnega vprašalnika je ugotoviti spolno zadovoljstvo pri ženskah in moških v splošni populaciji ter pri parih.

Za sodelovanje v raziskavi se vam najlepše zahvaljujemo.

NIJZ
Arhiv DOSTOP.si

 

Sorodni članki

Back to top button