NoviceOkolje

Parkirna hiša Europark bo za brezplačno parkiranje odprta vso noč

Zaradi napovedanih neurij s točo bo parkirna hiša v nakupovalnem središču Europark Maribor tudi danes, 25. julija, odprta vso noč.

Brezplačno parkiranje za zaščito vozil

Ukrep, ki ga v času poletnih mesecev, ko se soočamo z nepredvidljivimi vremenskimi razmerami, že vrsto let nudijo v največjem štajerskem nakupovalnem središču, je med prebivalci Maribora zelo dobro sprejet. Parkirna hiša je v času poletnih neviht brezplačno odprta za vse.

»Ob napovedanih nevihtah prebivalcem Maribora v Europarku z veseljem omogočimo, da svoje avtomobile zaščitijo pred morebitnimi neugodnimi posledicami vremenskih razmer. To je naša praksa že vrsto let, saj želimo poleg prijetne nakupovalne izkušnje prispevati tudi k varnosti in dobremu počutju tako obiskovalcev kot tudi prebivalcev,« je poudarila center managerka Simona Mandl.

Po opozorilu Agencije za okolje bo danes po vsej državi velika verjetnost neurij. Čez dan in ponoči bo verjetno razlivanje hudourniških vodotokov in manjših rek. Pri tem bo poplavljala tudi padavinska in zaledna voda. Zaradi predhodne vodnatosti in namočenosti tal bodo najmočneje narasli hudourniški vodotoki in manjše reke na severovzhodu države.

MF / IPPR
AV Studio

Sorodni članki

Back to top button