Priložnosti

Odpravi se na financirano strokovno usposabljanje v Nemčijo

Si zainteresiran za 6-12 mesecev plačanega strokovnega podiplomskega izobraževnja oz. usposabljanja v Nemčiji? Beri naprej.

Kandidati za usposabljanje si lahko sami izberejo gostiteljsko institucijo (univerze, raziskovalni inštituti, podjetja in društva) kjerkoli v Nemčiji ali pa pri tem pridobijo pomoč DBU. Najboljši štipendisti imajo tudi možnost kasnejše prijave na 6-mesečni financirani projekt, ki se izvaja v Sloveniji.

Prijave se zbirajo vsakih šest mesecev (do 5. septembra ali 5. marca). Za prijavo na usposabljanje je nujno dobro znanje nemščine, ki ga moraš pred pričetkom usposabljanja tudi dokazati izbrani instituciji in opravljena diploma, ki ni stara več kot pet let.

Več informacij lahko dobiš na informativnem seminarju, ki bo potekal v ponedeljek 5. junija ob 17. uri preko Zoom sestanka (meeting-ID: 829 8918 6363 Kenncode: 260618).

Dodatne informacije so dostopne tudi na spletni strani DBU Fellowship. Za morebitna vprašanja pa se lahko obrneš na slovensko koordinatorico preko e-pošte: tjasa.kogovsek93@gmail.com.

KC UM
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button