Izobraževanje

Odprte prijave na 5. APROPÓ: Veščine lobiranja in upravljanja tem

Poznaš lobiranje in njegovo povezavo z odnosi z javnostmi? Vabljen na 5. Apropó - brezplačno delavnico, na kateri boš osvojil osnovne veščine strateškega komuniciranja. Udeležencem bo na voljo tudi dvotedenska praksa v agenciji, ki lahko vodi do redne zaposlitve.

Apropó je projekt ene vodilnih slovenskih agencij za strateško komuniciranje. S projektom želijo študentom, iskalcem prve zaposlitve in mladim zaposlenim ponujajo vstop v stroko ter jih opolnomočijo s praktičnim znanjem, ki ga pri formalnem izobraževanju najbolj pogrešajo. Hkrati udeležencem nudijo tudi opravljanje dvotedenske prakse, tekom katere mladi praktična znanja dodatno poglobijo. Poleg osvojitve novih znanj so rezultat projekta še sklenjene poslovne vezi, zasedena nova delovna mesta ter uspešen začetek kariere mladih.

Tokratna edicija Apropója oziroma bootcampa odnosov z javnostmi bo posvečena veščinam lobiranja in upravljanja tem. Udeleženci se bodo podrobno seznanili s procesi lobiranja, upravljanja tem ter zagovorništva. Obenem pa se bodo podučili o razlikah med njimi.

Na brezplačnem celodnevnem dogodku bodo osnovne veščine tega zahtevnejšega segmenta strateškega komuniciranje spoznavali tako skozi predavanja strokovnjakov kot tudi skozi praktične delavnice. Udeleženci bodo s strani organizatorja prejeli potrdilo o opravljeni delavnici, hkrati pa jim bo ponujena še možnost opravljanja dvotedenske prakse. V sklopu slednje se bodo kot polnovredni člani ekipe dodobra seznanili z agencijskim delom ter osvojili dodatna praktična znanja z vseh področij odnosov z javnostmi. Apropó lahko vodi tudi do redne zaposlitve, kar se je tekom izvajanja projekta udejanjilo že dvakrat.

5. edicija Apropója z naslovom Jaz, lobist bo potekala 16. oktobra 2019 med 9.30 in 17.00 v prostorih podjetja Propiar d.o.o. na Dunajski cesti 151 v Ljubljani. Udeležba je povsem brezplačna, prijave s priloženimi življenjepisi pa sprejemajo na elektronskem naslovu tina.kadunc@propiar.com do vključno 9. oktobra 2019. Predhodne izkušnje niso pogoj za prijavo.

Več informacij o tokratni ediciji najdeš na Facebook strani dogodka https://bit.ly/2oKfWg3, podrobnosti o projektu pa na spletni strani organizatorja https://propiar.com/skupina/apropo/.

 

Propiar
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button