Kulsko

Pingvini v londonskem akvariju gledajo božične filme

Pingvini v londonskem akvariju morskih živali karanteno med pandemijo novega koronavirusa preživljajo podobno kot mnogi ljudje v Angliji - gledajo božične filme, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Eden od zaposlenih Leah Pettitt je za britansko tiskovno agencijo PA povedal, da pingvini v filmih uživajo. Da bi se pripravili na obiskovalce, potem ko bodo v sredo akvarij znova odprli, jim predvajajo film Škrat. “Ko uživajo v teh prazničnih filmih, so tako kot mi pri miru in se veselijo naših resničnih gostov, ki se bodo vrnili ta teden,” je povedal.

 

Pettitt je dejal, da namreč vedo, da pingvini obiskovalce gledajo in poslušajo tako radi, kot obiskovalci radi gledajo njih. Akvarij je tako kot živalski vrtovi in drugi podobni kraji v Angliji v okviru delne karantene zaprt od začetka novembra.

Ljudje radi gledamo pingvine

V animiranem filmu Madagaskar, ki je velika platna ugledal že leta 2005, so glavno stransko vlogo imeli pingvini. Ti so gledalce tako navdušili, da so jim pri DreamWorks Animation namenili svoj animirani film Pingvini z Madagaskarja. Podobna je zgodba z Minioni, ki so se prvič pojavili v animiranem filmu Jaz, baraba. Spodnji video je parodija in vključuje tudi vulgarne izraze. Ogled priporočamo v spremstvu staršev.

 

 STA
 Pixabay
ikona snemalec City News, Luka Milosavljevic

Sorodni članki

Back to top button