Delo

Praksa v povezavi s poleti v Planici

Natečaj za študente, ki se želijo preizkusiti na področju marketinga in komuniciranja.

Zavarovalnica Triglav bo dvema mladima osebama s študentskim statusom omogočila pridobitev prvih študentskih delovnih izkušenj na področju marketinga in komuniciranja.

Študentje, ki si želijo svoje znanje iz predavalnic prenesti v delovno okolje, se lahko do 17. februarja prijavijo na natečaj Pazi to! Huda izkušnja. Pri delu, ki bo potekalo na sedežu družbe in na terenu, se bosta izbrana študenta srečala z izzivi organizacije in komuniciranja v okviru največjega slovenskega športnega dogodka – finala svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici.

Zavarovalnica Triglav mladim študentom, ki želijo svoje študijsko znanje, kreativnost in organizacijske sposobnosti preizkusiti v praksi, ponuja edinstveno priložnost. V okviru tradicionalnega partnerstva s Planico, ki bo tudi letos gostila zaključek tekmovalne sezone smučarjev skakalcev, se lahko prijavijo na natečaj za študentsko delo asistenta za organizacijo dogodkov in asistenta za komuniciranje. Razpis za prijavo na študentsko delovno izkušnjo je na povezavi pazito.triglav.si/huda-izkusnja dostopen vse do 17. februarja.

Izbrana študenta bosta znanje in izkušnje na področjih komuniciranja ter organizacije dogodka pod vodstvom izkušenih mentorjev v Zavarovalnici Triglav pridobivala med 28. februarjem in 26. marcem 2019. Asistent za organizacijo dogodkov bo sodeloval na področjih organizacije in priprave sponzorskih aktivnosti, dogovorih s partnerji in pri koordinaciji aktivnosti na dogodku. Asistent za komuniciranje pa se bo preizkusil v procesu nastanka zgodb in drugih vsebin za objavo v (internih in eksternih) medijih. Oba se bosta vključila tudi v promocijo projekta na družbenih medijih.

Natečaj Pazi to! Huda izkušnja

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGLuka PUŠNIK
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660Zavarovalnica Triglav

Sorodni članki

Back to top button