Kultura

Premiera Jamesa Bonda prestavljena na november

Ustvarjalci novega filma o tajnemu agentu Jamesu Bondu z naslovom Ni čas za smrt so sporočili, da bo zaradi strahu pred širjenjem koronavirusa premiera filma prestavljena na november.

Na uradnem Twitter profilu 007 so v sredo objavili odločitev ustvarjalcev filma MGM, Universal in producentov, da je po temeljitem premisleku in evalvaciji globalnega filmskega tržišča prihod filma Ni čas za smrt prestavljen na november.

Londonska premiera je bila sicer napovedana za 31. marec, film pa bi po po svetu prikazovali od začetka aprila. Premiera bo sedaj v Veliki Britaniji na sporedu 12. novembra, sledile pa ji bodo projekcije po svetu. V ZDA bo film na sporedu od 25. novembra.

Zamik premiere sledi prošnji oboževalcev franšize o tajnemu agentu Jamesu Bondu, naj producenti zaradi koronavirusa zamaknejo njegov prihod v kina.

V 25. bondiadi Ni čas za smrt se tajni agent James Bond, ki ga bo še tokrat igral Daniel Craig, umakne iz aktivne službe ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegov mir ne traja dolgo, saj ga njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIE prosi za pomoč.

Ustvarjalci Bonda pa niso edini, ki so sprejeli drastične ukrepe zaradi koronavirusa. Proti širjenju virusa so se zavzele številne države, ki odpovedujejo množične dogodke, kot so nogometne tekme, karnevali, sejmi, koncerti in drugi kulturni dogodki.

STA

Sorodni članki

Back to top button