Šport

Prijavi se na državna univerzitetna prvensta v športih z loparji 2019/20

V sredo, 25. 3. 2020 bodo v Mariboru potekala tri univerzitetna državna prvenstva v športih z loparji za študijsko leto 2019/20. Dvorana Tabor bo gostila državno univerzitetno prvenstvo v namiznem tenisu, v dvorani ŽŠD Maribor bo državno univerzitetno prvenstvo v badmintonu, na igriščih ŽTK Maribor pa bo potekalo državno univerzitetno prvenstvo v tenisu.

V sredo, 25. marca 2020 bodo v Mariboru potekala tri državna univerzitetna prvenstva:
  • Državno univerzitetno prvenstvo v tenisu 2019/20,
  • Državno univerzitetno prvenstvo v namiznem tenisu 2019/20
  • Državno univerzitetno prvenstvo v badmintonu 2019/20
Tekmovanja bodo potekala v disciplini posamezno (M, Ž) in v dveh kategorijah:
  • Študenti (M, Ž)
  • Zaposleni (M, Ž)

Pravico do udeležbe imajo študenti s statusom v študijskem letu 2019/20 na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji (višje šole, samostojni visokošolski zavodi, univerze), ter zaposleni na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih (za zaposlitev šteje redno delovno razmerje za določen ali nedoločen čas).

Tekmovanja se bodo uradno začela ob 10. uri, trajala pa bodo do 15. ure oziroma do zaključka tekmovanj. Tekmovalcem zaradi obveznosti pred tekmovanjem svetujemo, da pridete na prizorišče uro pred začetkom.

Dvorana Tabor na Koresovi ulici 7 v Mariboru bo gostila Državno univerzitetno prvenstvo v namiznem tenisu 2019/20, državno univerzitetno prvenstvo v badmintonu 2019/20 bo potekalo v dvorani ŽŠD Maribor, na Popovičevi ulici 10, v Mariboru. Prav tako pa bo tam potekalo tudi Državno univerzitetno prvenstvo v tenisu 2019/20.

Prijavnina na tekmovanje je 10 € in vključuje prehrano. Prijavnino za študente Univerze v Mariboru in študente višješolskih/visokošolskih zavodov interesnega območja Univerze v Mariboru, bo poravnala Univerzitetna športna zveza Maribor. Prijavnino za študente Univerze na Primorskem bo pokrila Univerzitetna športna zveza Primorska.

Prijave so mogoče prek spletnega obrazca do ponedeljka, 23. 3. 2020, do 12. ure.

 

 SUSA
Pixabay

Sorodni članki

Back to top button