Zabava

Prva online Škisova tržnica

Čez nekaj dni bi travnik za Bežigradom oživeli študenti, ki bi se 14. maja zbrali in skupaj ustvarili nove spomine. Ker pa organizatorji želijo kljub trenutnim okoliščinam pričarati vsaj del te edinstvene izkušnje, se je organizacijska ekipa Škisove tržnice 2020 odločila, da dogajanje preseli online.

Zvok tisočih pogovorov, glasba v ozadju, v roki kozarec osvežilne pijače, topel sonček in Škisova tržnica. Vse te občutke žal letos v živo ne bomo izkusili, a organizatorji jih bodo poskusili vsaj približno obuditi.

Zato vas vabijo, da se jim 14. maja pridružite iz vseh koncev Slovenije, da lahko skupaj ustvarito prvo online Škisovo tržnico. Vendar pa dogajanje ne bo omejeno le na en dan. Cel teden od 11. do 17. maja, se bodo zvrstile različne nagradne igre, izzivi in presenečenja. V četrtek, 14. maja pa je na sporedu veliki online koncert.

Ker Škisova tržnica že vrsto let sodeluje z različnimi dobrodelnimi organizaciji, ne bo na to pozabljeno niti pri spletni različici. Premierno bodo predstavili nov merch Škisove tržnice. Majčke in puloverje boste lahko kupili v spletni trgovini, hkrati pa s tem pomagali družinam v stiski. Celoten dobiček nakupa bo namenjen dobrodelni organizaciji Anina Zvezdica, ki v tem času pomaga socialno ogroženim. Skupaj s partnerjem Škisove tržnice VibeIt, ki imajo v svoji ponudbi visoko kvalitetna in udobna oblačila, bodo na transparenten način s pomočjo Anine Zvezdice namenili sredstva vsem, ki jih je čas epidemije še toliko bolj prizadel.

Celoten projekt letošnje Škisove tržnice je na prostovoljni bazi, z velikim nasmehom po sodelovanju pa so se za online koncert odzvali tudi največji slovenski glasbeniki. Na online koncertu bodo nastopile glasbene legende, kot so Tabu, Mi2, Zmelkoow in Emkej. Poskrbljeno pa bo tudi za vse navdušence elektronske glasbe, saj nas bosta v elektro melodije zazibala TedFunke in Alex Ranerro.

Zato ta teden pokličite prijatelje, pojdite v naravo, prižgite Škisove koncerte, sodelujte v super nagradnih igrah in uživajte življenje. Seveda ob spoštovanjih vseh pravil in odredb države, saj je varnost in zdravje še vedno na prvem mestu.

 

Vita KRIČEJ
Škisova tržnica

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button