Kultura

S ketne: Will Ferrell in Jamie Foxx v komediji o zapuščenem psu

Pravijo, da je pes človekov najboljši prijatelj. Kaj pa če je človek popoln idiot? V tem primeru je morda čas za sladko maščevanje, po pasje.

V kinematografe prihaja komedija z naslovom S ketne, ki spremlja zgodbo zapuščenega psa, ki se pridruži potepuškim psom, da bi se maščeval svojemu nekdanjemu lastniku.

Komedijo je režiral Josh Greenbaum, scenarij pa napisal Dan Perrault. Je smešna in zabavna, ni za mladoletne in je komedija o zapletih v ljubezni in pomenu odličnih prijateljstev. V filmu zaigrajo in posodijo svoje glasove Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Isla Fisher, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillén, Brett Gelman, Rob Riggle, Jamie Demetriou in Sofia Vergara.

Na voljo je že prvi napovednik komedija S ketne pa na redni spored v kinematografe prihaja 15. junija 2023.

O zgodbi

Ko naivnega in neusmiljeno optimističnega borderskega terierja Reggieja (glas igralca Willa Ferrella) na mestnih ulicah zapusti njegov nizkotni lastnik Doug (Will Forte), je Reggie prepričan, da ga njegov ljubljeni lastnik ne bi nikoli namerno zapustil. Toda ko se Reggie zaplete v pogovor z nesramnim bostonskim terierjem po imenu Bug (Jamie Foxx), potepuhom, ki obožuje svobodo in verjame, da so lastniki za naivneže, Reggie končno spozna, da je bil v strupenem razmerju. Douga sedaj vidi kot brezsrčnega ničvredneža, kakršen je v resnici.

Odloči se, da se bo maščeval. Reggie, Bug in Bugovi prijatelji – Maggie (Isla Fisher), pametna avstralska ovčarka, ki je bila postavljena na stranski tir zaradi novega psa njenega lastnika in Hunter (Randall Park), zaskrbljena nemška doga, ki je pod stresom zaradi svojega dela kot žival za čustveno oporo – skupaj skujejo načrt in se podajo na epsko pustolovščino, da bi Reggieju pomagali najti pot domov … in prisilili Douga, da bo plačal s tistim, kar ima najraje.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button