Priložnosti

Startup vikend Maribor: nauči se kako uresničiti svoje podjetniške sanje

Imaš noro podjetniško idejo, ki lahko spremeni svet? Si rojen raziskovalec z neustavljivo željo po ustvarjanju in odkrivanju novega? Si računalniški genij? Najdeš rešitve tam, ko jih drugi ne vidijo?

Se še spominjaš, ko si bil otrok in se je vse zdelo mogoče? Da?! Če še imaš v sebi vedno tisto iskrico, pridi na Startup vikend, ki je odlična platforma za uresničitev tvojih najdrznejših podjetniških sanj.

Lokacija je tokrat Maribor, Tovarna podjemov, od 10. do 12. marca. Investiraj 30 ur svojega življenja, ki jih ne boš pozabil nikoli. Sestavi ekipo, razdelaj idejo, pripravi pitch in prepričaj komisijo, da je prav tvoja ideja tista, ki si zasluži dodatno podporo, da jo popelješ do uspešnega startup podjetja. Plus, cela ekipa dobi sedež na vlaku, ki te pelje direkt na Podim conference, kjer te čaka 150+ investitorjev iz celega sveta, da slišijo tvojo idejo!

Si dovolj pogumen, da daš svoji ideji krila? Prijavi se tukaj!

Na hitro kaj, kako, kdaj

Startup vikend se bo začel s spoznavanjem udeležencev in podjetniških idej s 60-sekundnimi predstavitvami v petek popoldan, rezultat pa bo minimalno 10 oblikovanih ekip okrog najbolj prepričljivih podjetniških idej.

Celo soboto ekipe s pomočjo strokovnjakov Tovarne podjemov in podjetniških mentorjev razvijajo svoje ideje, validirajo zgodnje uporabnike in oblikujejo prve prototipe. V poznem popoldnevu pričnejo pripravljati svoje predstavitve.

V nedeljo ekipe izpilijo predstavitve, predstavijo svoje prototipe, od komisije prejmejo dragocene povratne informacije in najboljših 5 osvoji tudi nagrade in nadaljuje razvoj svojih idej v okviru Tovarne podjemov!

In zadnje, a ne nepomembno. Za hrano, pijačo in prigrizke bo poskrbljeno. Prav tako za dobro družbo, veselje in zabavo ob ustvarjanju podjetniških idej.

Rok za prijavo

Prijavnico lahko oddaš najkasneje v sredo, 1. marca. Po prijavi te bo kontaktiral nekdo iz ekipe Tovarne podjemov in te seznanil s vsemi podrobnostmi.

Za več informacij in prijavo skoči na povezavo.

Tovarna Podjemov
Tovarna Podjemov

Sorodni članki

Back to top button