Šport

Se zgodi: FC Seoul na prazne tribune postavil seks lutke

Nogometni klub Seoul je priznal, da jim je "spodletelo opraviti podrobnejši pregled" lutk za katere je dobavitelj zagotavljal, da te niso za uporabo v seksualne namene.

Medtem ko potekajo razprave o tem ali na tribune spustiti gledalce ali ne, je klub v Južni Koreji pokazal “nevarnost” igranja za zaprtimi vrati. Tekma K lige 1 med FC Seoul in Gwangju FC je bila zaradi koronavirusa, odigrana brez gledalcev.

FC Seoul je dejal, da jih je njihov dobavitelj, ki zagotavlja tako seks lutke kot izložbene lutke za oblačila, pustil na cedilu. Ob dobavi so klubu zagotovili, da lutke niso “izdelek za odrasle”.

FC Seoul, Seoul, nogomet, lutke, sex, južna koreja,

“Zagotavljali so, da so lutke narejene, kot da so resnične. Vendar pa, da nimajo nobene zveze z izdelki za odrasle,” izpostavljajo v izjavi kluba. “Toda težava je bila v tem, da nismo izvedli podrobnih pregledov. To je brez dvoma naša napaka.” V izjavi, objavljeni na Instagramu po zmagi z 1: 0, je klub dejal, da jim je “močno žal” za to, kar se je zgodilo.

Pravi navijači so bili tisti, ki so spoznali, da nekaj ni v redu. Ob gledanju tekme na televiziji so bombardirali uradni Instagram račun FC Seoula. “Poglejte samo njihove prsi, ki so štirikrat večje od tistih običajnih izložbenih lutk,” je zapisal en podpornik. Nekatere lutke so bile oblečene v klubski komplet, druge pa so nosile majice z logotipom SoloS – prodajalca seks igrač.

FC Seoul, Seoul, nogomet, lutke, sex, južna koreja,

Drugi klubi so preizkusili različne načine za zapolnitev praznih sedežev. Na primer avtoportrete, ki so jih narisali mladi navijači ali igrače različic klubskih maskot.

Ali bomo na nogometnih tekmah slovenskih klubov lahko prisotni gledalci ali ne, je odvisno od kluba samega. Prav tako je od kluba odvisno ali bo tribune napolnil kako drugače, in tako poskušal igralcem na terenu dajati občutek, da jih nekdo gleda, ali ne.

 

DOSTOP.si (vir)
news.sky.com

Sorodni članki

Back to top button