Šport

Brezplačna vodena skupinska vadba na UŠC – s prijavo si zagotovi mesto

Univerzitetna športna zveza Maribor v sodelovanju z BODIFIT omogoča ugodne mesečne cene skupinskih vadb in fitnesa za študente ob obisku njihovih vadbenih centrov in rekreacijo v UŠC Leona Štuklja.

Od 1. januarja 2023 naprej je vodena skupinska vadba (aerobika), ki poteka na UŠC Leona Štuklja v organizaciji Univerzitetne športne zveze Maribor, brezplačna za vse z veljavnim statusom študenta (ali dijaka). Število vadbenih mest je omejeno! Za zagotovljeno mesto na vadbi je potrebna predhodna rezervacija.

Na termine se je možno prijaviti do 14 dni vnaprej, tedensko se lahko prijaviš na dva termina, po enega na dan. BREZPLAČNA vodena skupinska vadba v UŠC Leona Štuklja je na voljo za vse člane Zdrave zabave, ki imajo status študenta, potrebna je le rezervacija termina v aplikaciji MyPlanly.

Za pridobitev kart oziroma možnosti izbire Bodifit skupinske vadbe UŠC pa je potrebno pisati na mail info@zdravazabava.com.

Mesečni študentski paket za obisk fitnesa

Obisk fitnesa in skupinskih vadb v Bodifit centrih je možen z nakupom študentskega mesečnega paketa za 24,90 evra. Fitnes lahko obiskuješ med 6:30 in 16:30 od ponedeljka do petka v vseh fitnes centrih Bodifit po Sloveniji, vodena skupinska vadba pa je dostopna po BODIFIT urniku. Nakup kart poteka na BODIFIT centrih – pogoj za nakup je aktualen študentski status, potrjeno brezplačno članstvo pri Zdravi zabavi, ter letna članarina Bodifit v vrednosti 10€.

Več informacij lahko najdeš na spletni strani www.zdravazabava.com in na družbenih omrežjih (FB in IG – Zdrava zabava).

Zdrava Zabava
Zdrava Zabava

Sorodni članki

Back to top button