Kulsko

Si pripravljen na brezpotja? Dirt Bike Unchained je tu!

Brezplačna mobilna igra Dirt Bike Unchained čaka na pogumne posameznike, ki se so pripravljeni na velik odmerek adrenalina.

Vsi, ki so že imeli stik s franšizo Bike Unchained, poznajo adrenalin in užitek mobilnih iger, ki ga prinašajo videoigre. Finski razvijalci Kuuasema so za iOS ter Android pripravili pravo poslastico – najboljši del, moto-racing igra je brezplačna. Naloži igro in izkusi brezpotja!

Triki, ki odpirajo usta, nepredstavljivi skoki in hitra vožnja so le del izkušnje, ki jo nudi Dirt Bike Unchained. Torej, kaj vse lahko pričakuješ? Odgovor se skriva spodaj.

Dirt Bike Unchained igralcem nudi možnost, da se potopijo v adrenalinski svet moto športa. Na uporabnike čakajo številni zahtevni traili, ki te bodo ponesli skozi puščave, močvirja in gozdove, vse skupaj pa boš doživel v spremstvu neverjetne grafike.

Igraš lahko sam, a vse je lepše v družbi. Na razpolago imaš co-op način, v katerem se lahko pomeriš tudi s 25 igralci hkrati! Opravi misije in prejmi in-game nagrade.

Dirt Bike Unchained,
Kot vožnja v resničnem svetu

Pri doseganju vrhunskih rezultatov se ti ni treba zanašati samo na gamerske sposobnosti. V igri te čakajo mentorji – dirt bike ikone, kot so Laia Sanz, Jorge Prado in Cody Webb. Z njihovimi nasveti boš razvil svoje sposobnosti, odkril trike in odklenil novo opremo.

V Dirt Bike Unchainedu lahko sedeš na več kot 20 jeklenih konjičkov, ki so pripravljeni na unikatno predelavo. Čaka te oprema priznanih proizvajalcev, kot so KTM BIKE INDUSTRIES, Leatt, Thor, 100%, Alpinestars in KINI.

Dirt Bike Unchained,
Razburljiva vožnja brez nevarnosti.

Dirt Bike Unchained ti nudi možnost, da se povzpneš po lestvici in pri tem nabiraš ugled, ki te lahko pripelje do Red Bullove čelade.

Kaj še čakaš? Vstopi v svet Dirt Bike Unchaineda!

Dirk Bike Unchained je na voljo na Apple App Storeu in Google Playu.

 

 Red Bull
© Red Bull
ikona snemalec © Red Bull

Sorodni članki

Back to top button