Priložnosti

Si študent tehnične smeri in iščeš nove izkušnje?

Verjetno bo kmalu prišel čas, ko boš s HR managerjem sedel v pisarni in debatiral zakaj te naj zaposlijo? No, takrat ti bodo prišle prav vse izkušnje – še posebej pa takšna pri kateri si delal na realnih projektih!

Mednarodno podjetje Infosys organizira 8-tedensko prakso v Dusseldorfu za študente tehničnih smeri. Nekaj mest pa so tokrat namenili tudi prijateljem slovenskega partnerja Transformation Lighthouse. Praktikanti bodo delali na realnih projektih s področja AI, analysis, machine learning, cyber security in ostalih hard-core področij. Praksa se prične novembra, zato je še posebej primerna za absolvente

Prijavi se na 8-tedensko prakso v Dusseldorfu.

Nima veze, ali si že bil na Erasmus izmenjavi ali pa na kakšni drugi – vse te izkušnje ti prinesejo dodatno znanje. Iz prve roke pa vemo kako je, ko si izmenjave ne moreš privoščiti, saj štipendija velikokrat niti ne pokrije osnovnih stroškov. Zato je Infosys priložnost super – praktikanti namreč dobijo mesečno plačilo 1400 evrov!

Potrebuješ še kak razlog, da se prijaviš in zaslužiš nekaj denarja za novoletno potovanje?

Infosys je mednarodni pionir na področju novih digitalnih storitev in svetovanja ter s svojimi storitvami v kar 45 državah pomaga podjetjem na poti digitalizacije. Forbes ga umešča na 3. mesto na lestvici najbolj spoštovanih podjetij na svetu. Infosys vsako leto v svoje programe prakse sprejme 200 študentov s top 100 univerz na svetu, nekateri izmed njih pa pri njih nato najdejo stalno mesto.

Transformation Lighthouse pa je slovensko podjetje, ki se ukvarja s transformacijo znotraj podjetij ter opolnomočenjem mladih, zagnanih posameznikov. Poznani so predvsem po svoji energiji ter organizaciji hackathonov – tako online kot ofline, s katerimi mladim ponudijo dodatne izkušnje in priložnosti! Stranke jih cenijo, saj na poti aktiviranja organizacij ter vzpostavljanja internih inovacijskih centrov ves čas spremljajo potek ter kopljejo s svojimi strankami.

Za več informacij kontaktiraj: info@transformation-lighthouse.com.

 

Transformation Lighthouse
Pixabay

Sorodni članki

Back to top button