Štipendije

Spletna delavnica za prijavo na razpis za Zoisove štipendije

Bližajo se roki za oddajo vloge za Zoisove štipendije. Dijaki morajo vlogo oddati do prihodnjega petka, 8. septembra, študenti pa do 9. oktobra. Da bo prijava lažja, pa se prijavi na brezplačno spletno delavnico izpolnjevanja vloge.

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije vabi dijaki in študente, ki se prijavljajo na Javni razpis za dodelitev Zoisovih štipendij za šolsko oziroma študijsko leto 2023/2024, in vloge še niso oddali, da se udeležijo spletne delavnice.

Na spletni delavnici bodo predstavili razpis, pogoje, novosti in vlagatelje vodili skozi izpolnjevanje vloge za Zoisove štipendije, ob tem pa odgovorili na morebitna vprašanja, ki se pred oddajo vloge še porajajo.Vabljeni vsi: tisti, ki se prvič prijavljate za dodelitev Zoisove štipendije, in tisti, ki v šolskem oziroma študijskem letu 2023/2024 prehajate na višjo raven oziroma stopnjo izobraževanja.Spletna delavnica bo potekala preko Zooma v torek, 5. septembra 2023, ob 16. uri. Prijaviš se lahko tukaj, povezavo do delavnice pa boš prejel na e-naslov, ki ga boš zabeležil v prijavo na delavnico.

Sorodni članki

Back to top button