Delo

Tako se spoznava bodoče delodajalce

BEST Maribor organizira EBEC

Želiš poleg študija delati nekaj več? Rad sodeluješ z drugimi in spoznavaš nove ljudi? Bi se rad povezal s podjetnikom, ki išče mladi kader, ki bi se ujel v dinamiko podjetja?

Na EBEC se ti ponuja odlična priložnost, da s podjetnikom, profesorjem ali študentom višjega letnika spiješ kakšno kavico in navežeš stik. In te stike lahko ohranjaš. Morebiti lahko s podjetji nadalje sodeluješ, saj so s svojo prisotnostjo pokazali pobudo za spoznavanje mladega kadra. Prav tako lahko utrdiš stike s profesorji in ti v bodoče več ne bo nerodno oditi na govorilne ure. Študent višjega letnika ti lahko da dodatne informacije pri določenem predmetu. Vsi prisotni na EBEC pa imajo nekaj skupnega, želijo delati nekaj več, poiskati želijo nova poznanstva in prejeti nova znanja.

EBEC 2019 - skupinsko delo
Prijave za EBEC 2019 so odprte.

EBEC predstavlja izziv, s katerim razvijaš kreativnost, inovativnost in logično razmišljanje. S sodelovanjem razvijaš razmišljanje iz drugih perspektiv. Hkrati dobiš občutek kakšni so realni problemi in prepreke, s katerimi se soočajo podjetja. Reševanje problema je časovno omejeno, kot bi delo potekalo v profesionalnem okolju.

Torej, naštetih je le nekaj dobrih razlogov, zakaj ne smeš zamuditi odlične priložnosti in nove izkušnje. EBEC bo potekal 25. in 26. marca 2019 na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko. Več informacij najdeš na spletni strani EBEC 2019, kjer lahko na dvodnevni izziv do 20. marca 2019 prijaviš svojo štiričlansko ekipo.

 

BEST Maribor
BEST Maribor

Sorodni članki

Back to top button