Kultura

Težko pričakovana serija The Curse z Emmo Stone prihaja 5. januarja

Deset epizod izvirne serije SkyShowtime je nastalo v koprodukciji studiev SHOWTIME in A24, v seriji pa igrajo dobitnica oskarja Emma Stone, Nathan Fielder in Benny Safdie. The Curse bo na SkyShowtime na voljo od petka 5. januarja dalje. Takrat bo na sporedu na voljo prvih pet epizod.

SkyShowtime je pred ekskluzivnim predvajanjem na Mednarodnem filmskem festivalu v Stockholmu potrdil, da bo serija The Curse na voljo od petka, 5. januarja, dalje. Prvih pet epizod izvirne serije SkyShowtime bo za pretočno predvajanje na voljo na dan premiere, preostalih pet pa v petek, 16. februarja.

Serija The Curse, katere soustvarjalca, koproducenta in izvršna producenta sta Benny Safdie in Nathan Fielder, govori o Whitney in Asherju Sieglu, novopečenih zakoncih, ki se trudita uresničiti svojo vizijo o ekološko ozaveščenih bivališčih v majhni skupnosti Española v Novi Mehiki.

Vendar se njuna prizadevanja zapletejo, ko pokvarjeni, ekscentrični producent resničnostnih oddaj Dougie v njuni zgodbi vidi priložnost. V seriji se par znajde v skrivnostni mreži etičnih in moralnih sivih con, medtem ko se trudi ohraniti svoje razmerje. V seriji igrajo Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) in Safdie (Oppenheimer). Nastopajo tudi nominiranec za oskarja Barkhad Abdi, nominiranec za nagrado Emmy Corbin Bernsen in Constance Shulman.

SkyShowtime
SkyShowtime

Sorodni članki

Back to top button