Glasba

Trda pomlad s Factory of Sound

Novo leto so pričakali polni novih načrtov za prihodnje najtrše veselice v Sloveniji, tako, da pri Factory of Sound vsekakor ne počivajo in se podajajo novim izzivom naproti.

Prvi izmed takšnih je naslednja edicija Maribor goes Hardcore, ki tokrat nosi podnaslov Here come the Madness ali Prihaja norost. In ravno takšni bomo tudi tokrat, ob dobri izbrani Hardcore glasbi bomo prešli v novo dimenzijo in se prepustili najtršim ritom in udarcem kar jih premorejo nastopajoči.

Pridružil se nam bo avstrijski razstreljevalec plesišč, ki sliši na ime Poley Tight. Iz skritih kotičkov slovenskih hribov se bo oglasila norost, kar bo združila skupaj z nastopom v živo, Mr. Madness.

Najtrše udarce, ki jih slišimo v proizvodnem obratu, vam bo serviral Paymon. Seveda se nam obeta najtrši zaključek padajočih ob zvokih padajočih bojlerjev, ki bodo dosegli svetlobno hitrost. V bitki udarcev se bosta ponovno pomerila Hkh in Defined Insanity in nas popeljala v ekstazo železarskih zvokov.

To pa še ni vse, saj bodo tokrat na sporedu kar dve bitki, in sicer se bosta v drugi pomerila Spranex, delilec in metalec železnih plošč, in Skullbasher, ob katerem boste morali paziti na vaše glave. Za ogrevanje pa bo poskrbel PhoenX, ko nas bo zalagal z evforičnimi ritmi in surovimi udarci.

Da pa bo večer zaključen v celoti, se nam ponovno obeta jedrska fuzija zvokov, kjer se bosta združila kitara, klavir in najboljša Hardcore glasba.

Zato vas vabimo na najtršo noč, ki se bo zgodila 21. marca 2020 v Dvorani Gustaf, v Štajerski prestolnici, Maribor. Trdoto vam bodo stregli od 22. ure dalje. Vljudno vabljeni!

 

 

Factory of Sound
Factory of Sound
ikona snemalec Factory of Sound

Sorodni članki

Back to top button