Bivanje

Želiš boljšo EU? Pridi v Maribor!

Kaj želiš sporočiti Evropi in politikom? Želiš narediti spremembe v EU?

Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z European Youth Forum, Mestno občino Maribor in Mestnim Mladinskim Svetom Maribor organizira »Roadshow« – enodnevno promocijo volitev v Evropski parlament.

Pridruži se jim v sredo in imel boš priložnost sporočiti svoje ideje Evropi in vodilnim politikom! Poleg tega boš lahko sodeloval pri zanimivih aktivnostih!

V Maribor namreč prihaja Evropski mladinski forum s posebnim promocijskim vozilom, s katerim zbirajo mnenja mladih po Evropi ter si prizadevajo povečati glas mladih na prihajajočih evropskih volitvah.

 

V Mariboru boste lahko sodelovali pri naslednjih aktivnostih kampanje #ChangeIsComing »Roadshow«:

  • ob 11. uri boš lahko razpravljal o aktualnih tematikah s politiki z mladimi kandidati za poslance EP ter predstavniki Evropskega mladinskega foruma, Mladinskega sveta Slovenije in Mestne občine Maribor;
  • od 8.30 do 18.00 bo potekalo spoznavanje in preizkus aplikacije za primerjavo programov evropskih političnih strank;
  • od 8.30 do 18.00 boš lahko posnel 20-sekundno sporočilo za kandidate na Evropskih volitvah;
  • od 8.30 do 18.00 se bodo s prostovoljci pogovarjali o tem, zakaj je vsak glas pomemben in kako lahko mladi oddajo svoj glas.

Prostovoljci, ki bi se jim želeli pridružiti pri izvajanju kampanje, vabljeni, da se prijavite preko spletnega obrazca. Obljubljajo vam dan poln zabave!

Sledite #ChangeIsComing in povezavi youthforum.org/change-is-coming

 

mlad.si
 Europe Direct Podravje

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button