Priložnosti

Usposabljanje: postani trener ali menedžer v mladinskem delu

Si želiš voditi usposabljanja, seminarje, delavnice za mlade? Pridobiti nova znanja, izkušnje in reference za nadaljnje delo? Ali pa te zanima pridobivanje znanj na področju vodenja projektov in organizacij? Kako komunicirati z javnostmi, pridobivati sredstva, in voditi prostovoljce?

Postani trener v mladinskem delu

Mladinski svet Slovenije organizira dve usposabljani. Intenzivno 4-dnevno usposabljanje za trenerje v mladinskem delu bo potekalo od četrtka, 26. maja 2022, do nedelje, 29. maja 2022 v Brežicah. Usposabljanje se začne v četrtek zjutraj in konča v nedeljo popoldne.

Prijave zbirajo na elektronskem obrazcu do nedelje, 15. maja.

Namen usposabljanja je usposobiti mladinske voditelje in mladinske delavce za:

  • izvedbo izobraževanj za mlade s pravilno uporabo metod neformalnega izobraževanja;
  • oblikovanje procesov izobraževanj, ki udeležence motivirajo in držijo pozornost ter jim skozi skrbno pripravljene procese podajo znanja in izkušnje (teorija in praksa), v zaključku pa pridobljeno znanje in izkušnje povežejo v novo pridobljene kompetence;
  • načrtovanje sistema celostne rasti mladinskih voditeljev v svoji organizaciji;
  • izobraziti kader za Bazene trenerjev vseh organizacij članic in MSS ter ostale organizacije, ki izobražujejo po metodah neformalnega izobraževanja.

Več informacij lahko najdeš tukaj.

Lahko pa se usposobiš za menedžerja v mladinskem delu

Potem te Mladinski svet Slovenije vabi na tradicionalno intenzivno 4-dnevno usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah, ki bo letos potekalo od četrtka, 26. maja 2022, do nedelje, 29. maja 2022. Usposabljanje bo potekalo v Slovenj Gradcu. Usposabljanje se začne v četrtek zjutraj in konča v nedeljo popoldne.

Na usposabljanje za menedžerje se lahko prijaviš z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do nedelje, 15. maja.

Namen usposabljanja je usposobiti izkušene mladinske voditelje za odgovorno prevzemanje vodstvenih funkcij v mladinskih organizacijah. Usposabljanje za menedžerje je namenjeno tistim, ki opravljajo vodstvene vloge v mladinskih organizacijah ali se na to vlogo šele pripravljajo. Vodstvena vloga ne pomeni nujno ožjega vodstva v organizaciji, lahko gre tudi za vodenje lokalne enote ali druge delovne skupine.

Več informacij lahko najdeš tukaj.

MSS
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button