Šport

V Mariboru je zaživel največji fitnes in regeneracijski center BODIFIT na Štajerskem

Tržaški cesti 65 v Mariboru, v stavbi nekdanjega OBI-ja, so uradno odprli BODIFIT Maribor, že sedmi BODIFIT center v Sloveniji in tretji v Mariboru.

Ob tej priložnosti so pripravili uradno otvoritveno slovesnost, ki se je je udeležilo veliko znanih in manj znanih obrazov. Dogodek je vodil stand up komik Tin Vodopivec, nastopil je 6 Pack Čukur in plesna skupina plesne šole Unlimited dance studio, med obiskovalci pa so bili BODIFIT ambasadorji Martina Ipša, Andrej Težak Tešky, Dijana Ćoralić in mnogi drugi, ki so tako ali drugače povezani z BODIFIT zgodbo.

Odlična lokacija, enostaven dostop in veliko prostora za parkiranje

BODIFIT, Kineziološki in regeneracijski center, Maribor,
Rdeč trak je prerezal idejni vodja BODIFIT programa Marko Geršak.

Nov BODIFIT center se nahaja ob mariborski magistralni cesti, tj. ob glavnem vhodu v mesto. Kar vadečim omogoča izredno hitro pot in eleganten preskok iz vsakodnevnih obveznosti in iz katerega koli konca Maribora. V nepozabno vadbeno izkušnjo v modernem, multifunkcionalnem športno rekreacijskem ambientu. Ne glede na mestno četrt ali okoliške mariborske kraje, kjer prebivate, se boste v samo nekaj minutah po hitri cesti pripeljali v novo športno rekreativno, regeneracijsko in sprostilno oazo, prav tako pa ne bo nobenih težav z iskanjem parkirnih prostorov. Do centra se enostavno pride tudi z javnim prevozom.

Širok nabor različnih vadbenih zvrsti

BODIFIT, Kineziološki in regeneracijski center, Maribor,
Obiskovalci so preizkusili nekaj možnosti, ki jih ponuja ta največji center v Štajerski regiji.

BODIFIT Maribor je najbolj sodobno opremljen center s široko paleto vadbenih poslastic. Med njimi vključuje individualno vadbo in individualno vodeno vadbo (osebno trenerstvo). Ponuja vrhunske vsebine in programe, ki predstavljajo vadbene hite in poslastice za vsak okus. Prostor za vadbo z lastno telesno težo, prostor za atletske treninge, prostor za dvigovanje uteži, izotonične trenažerje, pnevmatske trenažerje, obsežno kardio linija, …

BODIFIT program se ponaša z več kot 20 trendnimi in učinkovitimi mednarodno uspešnimi vadbenimi zvrstmi. Med njimi so FIT (KID, SPINE, SENIOR, PRENATAL, HIDRO), SHAPE (TNZ, STEP, DANCE), POWER (JUSTFIT, CROSS, STEP), BURN (HIIT, BOOTCAMP, CYCLING), FUSION (BALANCE, YOGA, PILATES).

Kineziološki in regeneracijski center

BODIFIT Maribor izvaja tudi medicinsko-diagnostično testiranje in meritve sestave telesa (InBody). Testiranje in analiza funkcionalnosti gibanja (FMS). Ugotavljanje funkcionalnih omejitev in telesnih asimetrij, treninge za izboljšanje motorične kontrole gibanja ter  antropometrične meritve.

Uporabnikom nov center nudi tudi nove storitve vrhunske regeneracijske obravnave v krio komori, ki prinaša številne blagodejne učinke: boljšo celostno prekrvavitev telesa, povečano vsebnost kisika v krvi in posledično boljšo priprava na trening oz. boljšo regeneracijo po njem, izboljšano delovanje hormonskega sistema, … Primerna je za športnike, rekreativce, za vse, ki jih mučijo težave z nespečnostjo. Za tiste, ki imajo luskavico, dermatitis, in tudi ali predvsem za tiste, ki trpijo za »boleznijo« sodobnega časa – izgorelostjo! Ponudbo dopolnjujejo tudi krio hlače, presoterapija, magnetno-resonančna terapija, udarni valovi, več vrst masaž, lepotni programi ter velnes oaza, ki je BODIFIT članom s paketi na voljo popolnoma brezplačno.

 

BODIFIT
Gregor GOMBOC

Sorodni članki

Back to top button