IzobraževanjeNovice

Že 13. PR Teater se letos odvija Pod vplivom PRavil

Člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi organizirajo že 13. konferenco za odnose z javnostmi, ki bo letos potekala v četrtek, 24. novembra, v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede v Ljubljani.

PR teater je največja študentska konferenca za odnose z javnostmi. Enodnevni dogodek je odlična priložnost za nadgrajevanje znanja, spoznavanje novih trendov in nabiranje novih izkušenj s področja komunikologije. Udeležbo dogodka priporočamo tako strokovnjakom s področja komunikologije, kot tudi vsem nadobudnim študentom, ki se želijo izpopolniti na tem področju in pri tem vzpostaviti nove stike, tako z vrstniki kot tudi s strokovnjaki.

Tema letošnjega PR teatra je Pod vplivom PRavil.

V svetu se vsakodnevno srečujemo tako z napisanimi kot tudi z nenapisanimi pravili, pri tem nova nastajajo in stara izginjajo, določenim slepo sledimo, spet drugim nasprotujemo ali pa jih preprosto prilagodimo. Kaj pa, če je čar ravno v iskanju ravnovesja? Na dogodku se bomo prepustili vplivu kontrasta novih in ustaljenih komunikacijskih praks, sprejemali novo in ne nujno zavrgli staro ter tako udeležencem pomagali (po)iskati harmonijo pod vplivom PRavil.

Za podrobnejše informacije o programu lahko sledite profilom PR teater na družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter na spletni strani.

pr teater

LB
PR Teater

Sorodni članki

Back to top button