Glasba

BQL na prvem mestu YouTube trending s pesmijo Na frišno

Pop duo BQL se je s pesmijo Na frišno zavihtel na prvo mesto najbolj gledanih videoposnetkov na Youtube (#1 trending) v Sloveniji, so sporočili iz glasbene založbe Menart Records.

V videospotu, ki je bil posnet v sodelovanju z Nika Records in Raay Music, ne manjka znanih obrazov in glasbenih kolegov. Med drugim so nastopili Luka Basi, skupina Polkaholiki in Patricija Pangeršič.

S pesmijo Na frišno BQL predstavljata tudi za odtenek drugačno podobo tandema. Glasbeno in vizualno osvežena BQL s pozitivno energijo, pridihom zabave ter zgodbo o novi in sveži ljubezni napovedujeta napad na nekoliko bolj žurersko območje.

 

Kljub trenutnim razmeram BQL v letošnjem letu napovedujeta izid albuma, so še sporočili iz založbe. Prihajajoči album bo zajemal tako njune uspešnice kot tudi nove skladbe, ki jih bosta predstavila v letošnjem letu.

Nov videospot koroških bratov Roka in Aneja Piletiča se bliža 175.000 ogledom. Z drugimi pesmimi pa sta že nekajkrat presegla tudi milijon ogledov na portalu YouTube.

BQL sta ambasadorja akcije Čas, da zablestiš!, ki mladim omogoča sodelovanje v enem od njunih glasbenih projektov v prihajajočih mesecih. Akcija omogoča pevcem, ki si želijo sodelovati z njima, da se s posnetkom svojega petja prijavijo in z malo sreče zapojejo z njima v eni od njunih prihodnjih pesmi.

Koroška brata Rok in Anej Piletič sta znana kot drugouvrščena na Emi 2018. S singloma Na vrhu in Šampioni pa sta sodelovala v filmu Košarkar naj bo 2.

 

STA
arhiv DOSTOP.si
ikona snemalec JoomBoos

Sorodni članki

Back to top button