Glasba

Zmelkoow z novo skladbo Še dobro in klubsko turnejo – tudi na Štuku!

Še dobro, da se črnoglede napovedi o koncu sveta niso uresničile in da se Zmelkoow po vseh veliki preventivni poslovilnih koncertih dobro držijo. Tako dobro, da za prvi del letošnjega leta napovedujejo klubsko turnejo 'Še dobro, da se dobro držimo'. Kmalu pa bodo v orbito izstrelili tudi nov single 'Še dobro', ki ga bodo pospremili z dobrim videospotom. Same dobre novice iz tabora Zmelkoow!

Klubska turneja, nova skladba in novo gibanje

Verjetno si v uvodu zaznal, da smo večkrat uporabili besedno zvezo še dobro. Zakaj? Ker to ni samo koncertna turneja ali naslov nove, čisto nove, skladbe primorskih posebnežev, ampak pravo gibanje.

In poanta gibanja ‘Še dobro’ je v iskanju dobrega v še tako brezupni situaciji – recimo, če se zaletiš in od avta ni ostalo nič, si rečeš »še dobro, da prej nisem tankal!« Ali pa če ti hekerji z računa poberejo 2.372.331 eur je dobro to, da ne boš trošil denarja za neumnosti in s tem poganjal inflacije v nebo …

Skratka dobrote je, čeprav se dobro skriva, po svetu veliko, samo videti jo je treba pod plastmi saj, smeti, zlobe in neumnosti. Koristneje in bolj zabavno kot rudarjenje bit-konjev, pravijo Zmelkoow.

Še dobro, Zmelkoow

Medtem, ko čakamo na nov single, ki bo luč sveta ugledal na dan, ki smo ga čakali kar štiri leta, 29. februarja, pa so Zmelkoow že najavili datume klubske turneje. Slišite (in vidite!) jih lahko:

Nam najbližje bodo nastopili na Štuku! Vstopnice bodo v prodaji že od nedelje, 18. februarja naprej na mojekarte.si.

Boombox / NM
Boombox

Sorodni članki

Back to top button