Scena

Da, tudi med znanimi se najdejo panseksualci! Preveri, kdo so

Panseksualnost je še precej neznana spolna usmerjenost, ki pomeni, da posameznika lahko spolno privlači kdorkoli - ne glede na njegovo spolno identiteto. Preveri nekaj znanih, ki so se opredelili kot panseksualci.

1 Cara Delevingne

Manekenka in igralka Cara Delevingne se je pred kratkim definirala kot panseksualka. Za Variety je povedala, da se zaljubi v osebo ne glede na to, kako se ta oseba definira – pomembna je samo ljubezen. To je povedala malo po tem, ko se je razšla z večletno partnerko Ashley Benson.

2 Madison Bailey

Kot panseksualka se opredeljuje tudi ameriška igralka, najbolj poznana po seriji Outer Banks, Madison Bailey. Med prenosom Instagram Live je gledalcem zaupala svoje težave ob razkritju spolne usmerjenosti in povedala, da se zdaj počuti srečnejšo in bolj iskreno.

3 Bella Thorne

Po tem, ko ji je nekdo temeljito razložil pomen pojma “biseksualec” se je kot panseksualka definirala tudi igralka Bella Thorne, ki je sprva zaslovela z Disneyjevo serijo Shake it up.

4 Tess Holliday

Morda najbolj znana plus size manekenka, blogerka in vizažistka Tess Holliday je svoja panseksualna nagnjenja razkrila leta 2019, v pogovoru za Nylon.

5 Miley Cyrus

Nekoč Hannah Montana, danes pa svetovno znana pevka Miley Cyrus je svojo panseksualno identiteto ugotovila, ko je opazovala osebo, ki se ni definirala ne kot moški in ne kot ženska. Takrat je spoznala, da se glede spolne privlačnosti, vezane na spol, počuti popolnoma nevtralno.

6 Kesha

Kesha, nekoč poznana kot Ke$ha, avtorica skladb, kot so TiK ToK, Take It Off in Die Young pravi, da ima “rada ljudi” in da se ne želi označiti za lezbijko ali heteroseksualko. Četudi se nikoli ni javno definirala kot panseksualka, trdi da pri ljubezni ne gre samo za spol, temveč za duh, ki ga izžareva oseba, s katero je.

7 Sia

Pevka in tekstopiska Sia ni nikoli uradno opredelila svoje spolnosti, a je v preteklosti povedala, da je že hodila tako s fanti, kot s puncami, in da je ne zanima, kakšnega spola je kdo.

DOSTOP.si / SV
Unsplash, Instagram

Sorodni članki

Back to top button