Zabava

Dostop.si svetuje (summer edition): katere serije pogledati na Disney+?

Končno imamo tudi v Sloveniji Disney+ in to je odlična priložnost, da si poleg nostalgičnih klasik ogledaš tudi serije, ki si jih drugače ne bi, ali pa še nisi slišal zanje.

Disney+ je junija končno prišel tudi v Slovenijo. S tem smo Disney serije in filme, ki smo jih oboževali kot otroci, dobili nazaj na naš ekran, dostopne pa so nam kadarkoli. Disney+ pa poleg kultne zabave za male ekrane ponuja še številne druge serije. Dostop.si ti priproča pet serij, ki si jih lahko ogledaš poleg široke palete tistih, ki si jih včasih gledal na Disney Channelu.

Fresh off the Boat

Serija se odvija med leti 1995 in 2000, ko se Eddie in njegova tajvansko-ameriška družina preselijo iz Washington D.C.-ja v Orlando, da bi odprli svojo restavracijo. Prigode sledijo Eddiju, njegovima dvema bratoma, staršema in babici, temeljijo pa na istoimenski knjigi znanega kuharja Eddija Huanga. Družinska komedija, ki jo je škoda zamuditi.

Baby Daddy

Še ena v žanru komedij. Babby Daddy predstavi  Bena, ki nekega dne pred svoja vrata dobi dostavljeno (ja, dobesedno) svojo hčerko. Za katero sploh ni vedel, da jo ima. Tako se skupaj s svojim bratom Dannyjem, profesionalnim hokejistom, njuno mamo in svojim cimrom Tuckerjem odločijo, da bodo združili moči in vzgajali Emmo. Pri tem jim pomaga tudi Riley, ki je njun dolgoletna prijateljica, prav toliko časa zaljubljena v Bena kot je Danny zaljubljen v njo.

Gordon Ramsey – Uncharted

Za vse ljubitelje kuhanja (in Gordona Ramsaya), je na Disneyju ni čez serije Uncharted. Gordon Ramsay te popelje na kulinarično potovanje po svetu, v najbolj skrite kotičke. Tam se seveda preizkusi v neobičajnih načinih priprave jedi, kar pa ga popelje po najbolj nezačrtanih poteh v najbolj odmaknjene kraje sveta.

Pam&Tommy

Če se nikoli nisi srečal s Pamelo Anderson ali Tommyjem Leejem, je to odlična priložnost, da se srečaš z zloglasno dramo. Zgodba je prvič glasno odmevala leta 1995, ko sta se Pam and Tommy odločila, da se bosta poročila, kljub temu, da sta se poznala pičlih 96 ur. Kar pa ju je res pognalo čez rob je bil njun nelegalno objavljen posnetek seksa in pravni boj, ki je temu sledil.

Daredevil

Seveda so z Disneyjevim prevzemom Marvela na platformi na voljo zdaj številne Marvelove serije, vendar je tista, ki ti jo trenutno najbolj priporočamo, Daredevil. V seriji lahko spremljamo Matta Murdocha, ki se podnevi sooča z zločinom kot odvetnik, ponoči pa je prevzel vlogo vigilanta kot Daredevil. Kot otrok je namreč oslepel, kar pa mu je izostrilo ostale čute. To mu omogoča prednost pri svojih nočnih podvigih – na veliko nejevoljo Kingpina.

Marina BAJIĆ
Instagram / Unsplash

Marina Bajić

Novinarka

Sorodni članki

Back to top button