Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Zabava

Na Ftrgatvi smo stopili skupaj za Gala

Tudi letos je Ftrgatev imela dobrodelno noto. V petek, 8. 11. 2019, smo pomagali Galu Štefliču in s pomočjo podarjenega vina kleti Radgonskih goric in Maribox kokic zbrali okroglih 1000 EUR. Ves denar je namenjen Galu za plačilo potrebne operacije, ki je upanje za rešitev njegove prirojene deformacije rok.

Že četrto leto zapored je Klub mariborskih študentov poskrbel za veliko dobrodelno noto na Ftrgatvi. Skozi celo leto skušajo s pomočjo manjših ali večjih dobrodelnih akcij pomagati tistim, ki najbolj potrebujejo našo pomoč in rešiti delček tistega, kar se da popraviti. To vrednoto pa vseskozi delijo tudi med mlade na različnih projektih in izobraževanjih, ki jih organizirajo.

Letos je bila Ftrgatev dobrodelna za šestletnega Gala Štefliča, ki ima diagnosticirano bolezen sinostosi radioulnaris bill, kar pomeni, da nima sklepa in sta dve kosti zaraščeni skupaj. To mu otežuje oziroma onemogoča normalno premikanje rok. Skozi Galovo življenje se je sprehodilo že nešteto parov rok strokovnjakov, ki so mu želeli pomagati. Sedaj so upanje našli v Ameriki, kjer bi lahko rešili njegovi roki in mu omogočili življenje vsakega otroka.

gala, Gala Štefliča, Ftrgatev, Dobrodelni šank, Maribox, Radgonskih goric. 1000 EUR, dobrodelnost, Klub mariborskih študentov

Z vašo pomočjo, ki največ šteje, je Klub mariborskih študentov pomagal pri zbiranju sredstev za plačilo zelo drage operacije in rehabilitacije v Ameriki. Denarna sredstva so zbirali s pomočjo kleti Radgonskih goric, ki so podarile svoje vino za Dobrodelni šank, kjer so za simbolično ceno prodajali špricerje. K akciji je pristopil tudi Maribox in daroval kokice, ki so jih prav tako ponujali v zameno za simbolično donacijo. S pomočjo vas obiskovalcev, Radgonskih goric in Mariboxa, je Klub mariborskih študentov zbral okroglih 1000 EUR, ki jih bo v celoti namenil Galu.

Vabljeni pa tudi na druženje z Galom in predajo bona za 1000 EUR, ki bo v četrtek, 21. 11. 2019, ob 15.00 v Pisarni. Pridružili se nam bodo tudi predstavniki Radgonskih goric.

Naše poročilo s foto galerijo in videom iz zabave najdeš v članku “Ftrgatev vsako leto boljša in vedno bolj ftrgana!

 

 Klub mariborskih študentov – KMŠ
Klub mariborskih študentov – KMŠ

 

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button