Kultura

Daniel Radcliffe ne želi igrati odraslega Harryja Potterja

Zvezdnik filmov o Harryju Potterju Daniel Radcliffe zaenkrat ne želi več igrati slavnega čarovnika. "Prišel sem do točke, ko se počutim, kot da sem uspešno prestal Potterja in sem resnično zadovoljen s tem, kjer sem zdaj. Iti nazaj bi bila zelo velika življenjska sprememba," je povedal 32-letnik v pogovoru za New York Times.

Daniela Radcliffa so povprašali tudi za mnenje o tem, da si režiser Chris Columbus želi posneti filmsko priredbo igre Harry Potter in otrok prekletstva. Radcliffe je povedal: “Nikoli ne bom rekel nikoli, toda fantje iz Vojne zvezd so imeli 30, 40 let časa, preden so se vrnili. Zame bi jih bilo le deset. To ni nekaj, kar bi me trenutno zares zanimalo.”

Columbus, ki je posnel prva dva filma iz osemdelne franšize o priljubljenem čarovniku, je v pogovoru za revijo The Hollywood Reporter morebitni novi film, v katerem bi igrali odrasli študenti magije Harry, Ron in Hermiona, primerjal z vrnitvijo prvotne zasedbe v franšizi Vojna zvezd.

Igralci iz Harry Potterja so se sicer ob 20-letnici te filmske serije pred kratkim združili za dokumentarni film Vrnitev na Bradavičarko. Ponudnik pretočnih storitev HBO Max ga je predvajal 1. januarja letos.

“Mislim, da sem se lahko vrnil in užival, ker to ni več del mojega vsakdanjega življenja,” je Radcliffe povedal za New York Times. V dokumentarcu so zvezdniki pripovedovali, kako so preživljali čas na snemanju.

STA
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button