PotovanjePriložnosti

Do nedelje se lahko še prijaviš na študentski tabor v Bavšici

Mladinska komisija PZS konec septembra organizira študentski planinski tabor, ki je namenjen vsem mladim od 18. do 30. leta. Ne samo študentom.

Bavšica (in ne Bavščica) je (od planincev) dokaj pozabljena dolina, zato divjina po kateri vodijo številne lovske poti različnih težavnosti, odpira vrata v svoj raj prav vsakemu obiskovalcu. V tej prečudoviti dolini bodo obiskovalci tabora širili planinsko zavest, si izmenjevali planinsko znanje in izkušnje in širili mrežo novih poznanstev. Mir in tišino v objemu gora bodo kalili le pesem, smeh in dobra volja (in blejanje ovac). Druženje tabornikov bodo popestrili izleti na okoliške vrhove, taborni ognji, razne družabne in športne igre (imamo igrišče za odbojko), ter premnoge radosti, ki jih ponujajta sosednji dolini rek Soče in Koritnice.

Tabor je primeren za vse, tako začetnike kot za izkušene planince, saj bomo zahtevnosti tur prilagodili vsem.

Kje in kdaj?

Tabor bo potekal v Planinskem učnem središču Bavšica (PUS Bavšica) med 24. in 29. septembrom 2023 (od nedelje do petka). To je po koncu jesenskega izpitnega obdobja torej dobrodošla sprostitev v dobri družbi in prečudoviti naravi. Ker izgovora, da moraš delati za faks ni, ne čakaj da se mesta zapolnijo ampak zagrabi priložnost. Zaslužiš si nepozabno doživetje!

Strošek tabora je 230 €, kar pokriva bivanje za 6 noči in polni penzion v PUS Bavšica.

Prevoz je načrtovan z osebnimi avtomobili, stroški prevoza se porazdelijo med udeležence (cca 15€ po glavi).

Kako se prijaviš?

Prijave potekajo preko spletnega obrazca, najkasneje do 20. avgusta 2023 do 23:59 oz. do zapolnitve mest (omejeno na 30).

Ob prijavi moraš biti obvezno član planinskega društva, ki je član PZS. V nasprotnem primeru prijava ni veljavna oz. se jo potrdi ob plačilu članarine. Po poslani prijavi boš na navedeni elektronski naslov prejel predračun, ki ga moraš plačati do na njem navedenega datuma. Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška tabora.

Dodatne informacije dobiš na elektronskem naslovu mladinska.komisija@pzs.si, pri strokovni sodelavki, Veroniki Susman, na telefonski številki 01 434 56 89 ali na tim.ravnik2001@gmail.com (vodja tabora) ali pa tukaj.

Vsi prijavljeni boste nekaj dni pred pričetkom tabora na elektronski naslov prejeli obvestilo z vsemi informacijami o potrebni opremi ter o predvidenem programu.

PZS
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button