Kulsko

eFootbal PES 2021 SEASON UPDATE je končno tukaj!

Konami Digital Entertainment B.V. je izdal eFootball PES 2021 SEASON UPDATE.

Igro lahko kupite v digitalni obliki preko PlayStation®4, Xbox One™ in Steam trgovine, kakor tudi v fizični obliki.

eFootbal PES 2021 SEASON UPDATE je samostojna igra, ki ponuja vse s strani kritikov priznane funkcije. Igra, poleg najnovejših podatkov o igralcih in klubih v novi sezoni, vključuje tudi ekskluzivni način in vsebino UEFA EURO 2020™.

Letošnja izdaja Standard Edition ima zgodovinsko zasnovo naslovnico. Na njej imajo osrednjo vlogo štirje ambasadorji eFootball PES za to sezono – Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford in Alphonso Davies. Standardna izdaja PES 2021 je na voljo v fizični in digitalni obliki, in sicer za 29,99 evra.

Vsi štirje ambasadorji imajo osrednjo vlogo v popolnoma novih Club Editions verzijah eFootball PES 2021. Club verzije so za 34,99 evra na voljo samo v digitalni obliki. Vsaka izdaja Club, skupno jih je pet, vključuje en ikoničen trenutek enega ambasadorja, celotno moštvo MyClub in še veliko več.

Obstoječi uporabniki PES 2020 ali PES 2020 LITE so upravičeni do 20 % popusta na katero koli Club Edition, če jo kupijo neposredno preko igre. To pa velja le do 29. oktobra 2020.

 

 Alenka PIRNAT, colby.si
 Konami
ikona snemalec eFootball PES

Sorodni članki

Back to top button