GlasbaZabava

Energični KING FOO na Poštni

KING FOO so nastopili v središču Maribora.

Petkov večer na Poštni ulici je spet oživila glasba. Z energičnimi in divjimi (pop) rock in funk ritmi so hladno ozračje ogreli člani zasedbe KING FOO.

Mariborske ulice pogosto delujejo prazne in zapuščene, a tega nikakor ne moremo reči za Poštno ulico. Zlasti ne ob petkih. Takrat postane živahno središče dogajanja. Nekdo pride le nekaj pojest. Skupine prijateljev in zaljubljenci pridejo klepetati ob kozarcu piva. Nekdo pride le mimo, a sreča prijatelja in ostane. Ali pa ga premami odlična živa glasba, ki se širi iz odra na začetku ulice. Tokrat je za slednje poskrbela skupina KING FOO.

Vreme je bilo cel petek muhasto. Malo je deževalo, malo ni, spet malo deževalo in tako naprej. A ob devetih zvečer, ko je na oder stopila skupina KING FOO, o dežju ni bilo več sledu. Tudi o poletni vročini ne. Kakšna jopica je postala nujna oprema za obisk Poštne. A hladnejše temperature niso ustavile zabave in prijetnega večera. Zasedba KING FOO je z izredno energičnim nastopom vsekakor povzročila razgretje ozračja.

Da  se v zasedbi KING FOO skriva ogromno talenta, se je lahko na lastne oči in ušesa prepričal vsak namerni in slučajni poslušalec na Poštni ulici. Pesmi v slovenskem in angleškem jeziku je pevka Aleksandra Josić odpela izredno čutno in jih pospremila z energičnimi gibi, ki so hipnotizirali. Nekaj utrinkov opisanega dogajanja smo ujeli v fotografiji in videu. Vabimo k ogledu.

Pevko Aleksandro in bobnarja Roka povezuje oddaja iskanje talentov. |

Druženje, pivo in dobra glasba – kaj hočeš lepšega. |

Skupina ne spada v določen žanr, ampak je njihova glasba zelo raznolika. |

   

  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGNina Katarina BRAČKO
  https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780 Vid JERČIČ
  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGVid JERČIČ

  Oceni članek

  Hvala!

  User Rating: Be the first one !

  Sorodni članki

  Back to top button