Življenjski slog

Facebook ti bo pomagal osvojiti simpatijo

S pomočjo Facebooka boš lahko osvojil svojo simpatijo brez strahu, da te zavrne

Facebook je v zadnjih letih preživel kar nekaj škandalov in izgubil mnogo uporabnikov, kar poskuša nadomestiti z nadgradnjo zmenkarske aplikacije Facebook Dating, ki se imenuje Secret Crush.

Si tudi ti med tistimi, ki imajo več kot tisoč Facebook prijateljev? Med njimi je zagotovo tudi kdo, ki zbudi metuljčke v tvojem trebuhu, vendar z njim ali njo nikoli nisi navezal/a globljih stikov. Morda je zdaj pravi čas, da to storiš, saj je Facebook konec aprila predstavil novo nadgradnjo aplikacije Facebook Dating.

Kmalu se bo aplikaciji pridružil dodatek Facebook Secret Crush, s pomočjo katerega boš lahko navezal stike s svojo skrito simpatijo iz osnovne šole ali pa sedanjosti. Zakaj gre? Secret Crush dodatek ti bo omogočal, da izbereš največ 9 prijateljev in jih dodaš na seznam skritih simpatij. Prijatelj, ki ga boš dodal na seznam, bo o tem obveščen z notifikejšnom. Preden te prične skrbeti, da se boš preveč osramotil, naj te pomirimo: tvoja simpatija ne bo izvedela, kdo si. V obvestilu bo pisalo, le, da ga/jo je nekdo dodal na seznam skritih simpatij.

Simpatija
Morda boš prav preko Facebook Secret Crush dodatka našel svojo novo ljubezen?

Okej, ampak kako bom simpatijo osvojil?

V primeru, da drug drugega dodata na seznam skritih simpatij, vama bo Facebook razkril vajino identiteto in tako omogočil, da pričneta s pogovorom na Messengerju. Facebook Secret Crush se od preostalih zmenkarskih aplikacij razlikuje v tem, da te ne poveže z neznanci, ampak z ljudmi, ki jih že poznaš. Morda boš prav na tak način lahko sporočila svojemu najboljšemu prijatelju, da ti je všeč.

Da uporabniki Secret Crush dodatka ne bi zlorabljali, lahko, če si seznam že zapolnil, zamenjaš le enega prijatelja na dan. Tako so pri Facebooku onemogočili, da bi nenehno dodajal in odstranjeval prijatelje, dokler pač ne bi našel nekoga, s katerim se ujemaš.

Facebook Dating je trenutno na voljo v 19 državah sveta, kmalu pa bodo v aplikaciji lahko uživali tudi v preostalih državah. Deluje ločeno od tvojega glavnega Facebook profila. Pobrskaš lahko po svojih dogodkih in skupinah, najdeš ljudi s podobnimi interesi ali pa celo ujemajočo osebo. Ko nekoga najdeš, ti Dating da možnost, da mu pošlješ tekstovno sporočilo, ki gre v ločen predal za sporočila. Tvoji prijatelji in družina tako ne bodo vedeli, da uporabljaš Dating aplikacijo.

 

 Dostop.si / UK
 Unsplash

Sorodni članki

Back to top button