IzobraževanjePotovanje

Greš študirat na Nizozemsko ali v Skandinavijo? Opremi se z nasveti

Člani društva V tujini izobraženih Slovencev (VTIS) za vse, ki se v prihajajočem študijskem letu odpravljajo na študij na Nizozemsko ali v Skandinavijo (Danska, Švedska, Norveška), pripravljajo dva onboarding dogodka, na katerih bodo iz prve roke podali številne praktične informacije o življenju v teh državah in odgovarjali na vprašanja. 

Dogodek s predstavitvijo študija in praktičnih informacij o življenju na Nizozemskem bodo člani društva V tujini izobraženih študentov organizirali v torek, 5. september 2023, ob 19.00 CET na ZOOM-u. Prijava in več informacij o dogodku so na voljo na tej povezavi.

Podali bodo praktične informacije o življenju na Nizozemskem, o tem, kako prijaviti začasno prebivališče, kako odpreti bančni račun, kje nakupovati hrano, kako do zdravstvenega zavarovanja in še mnogo več. Za vsa dodatna vprašanja so na voljo preko maila info@drustvovtis.si.

Nekoliko kasneje bo potekal tudi dogodek s predstavitvijo študija in praktičnih informacij o življenju v Skandinaviji (na Danskem, Švedskem in Norveškem). Lokalnemu odboru VTIS se pridruži v nedeljo, 17. september 2023, ob 20.00 CET na ZOOM-u. Prijava in več informacij o dogodku so na voljo tukaj.

ŠOS
ŠOS

Sorodni članki

Back to top button